Mod Xiaomi 13t pro ay çekimi

Yusuf bulut

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Xiaomi 13t pro
Konular
2
Xiaomi 13t proda ay çok kotu çıkıyor pro modda ayarları kendim yaptım ayın etrafında nokta nokta şeyler çıkıyor bu sorun nasıl düzelir
MIUI 14ün son sürümünü kullanıyorum

opsmudedin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
opsmu dedin
Cihazım
Mi 13T Pro
Konular
4
Xiaomi 13t proda ay çok kotu çıkıyor pro modda ayarları kendim yaptım ayın etrafında nokta nokta şeyler çıkıyor bu sorun nasıl düzelir
MIUI 14ün son sürümünü kullanıyorum
Video kaydinda ayari yap ve oyle resim cek. En iyi ayarlarda bile mukemmel bir sonuç alinmiyor.

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
Özel ay modu yok 13T serisinde. Bu nedenle iyi bir çekim yapamazsınız. Hiç uğraşmamanız daha iyi olacaktır.

mcaglarr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
note3pro
Konular
52
Bence s24 ultrada bile canlı çekim Yok ben dehşet pahalı makinalarla özel lenslerle o sonuçları ancak alıyordum manipülasyon var abi adını sen kalite koyabilirsin bence hazır resim koyuyorlar yapay zekası senin aldığın ışığa uyarliyor

ozmen_celik

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ozzy
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Software Developer
Konular
6
Bence s24 ultrada bile canlı çekim Yok ben dehşet pahalı makinalarla özel lenslerle o sonuçları ancak alıyordum manipülasyon var abi adını sen kalite koyabilirsin bence hazır resim koyuyorlar yapay zekası senin aldığın ışığa uyarliyor
S23 ultra - s24 ultra - xiaomi 13 ultra ( 14 ultra daha denemedim kullanmadım ). Bunlardaki bu AI ile çekim dediğin şey aslında senin gözle gördüğünü sana getiriyor tek farkı birden fazla katman olarak resmi çekip birleştirip keskin hale getiriyor sana sunarken. Aksi için zaten boyun kadar teleskoplar ile gezmen lazım değil mi ? Yani çokta AI söyle böyle demenin bir anlamı yok işini iyi yapıyor.

Yinede yok ya ! dersen teleskop almanı öneririm.

Diğer arakdaşın sorusuna gelirsek açıkçası T Pro modeline super Ay modu koymamaları cok saçma olmuş bence sonuçta az para değil oda. Ama kendisine tavsiyem ultra serisine yönelmesi. Bende Redmi note 13 pro plus kullanıyordum ve % 100 memnun(dum) ! taki aynı olaya takılana kadar sonra dedim 13 ultra ardından dedim aman acılmasın cihaz artık 23 ultraya geçtim. Ama bu yukarıda eklediğim modellerin hepsini kullandım / denedim.

Dürüst olmak gerekirse ilk 1 aydan sonra ay vs çekme heveside gidiyor belirteyim yada cok yakın çekme olayı. Sonuçta 30x ten sonrası bulanmaya baslıyor ister istemez yani çok net olmuyor desemde olur.

iyi forumlar

weepanimuwatcher

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
zort
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Konular
31
Youtube'da test etmişlerdi, beyaz kağıdı belli ışık koşullarında çekince s23 ultra onu ay zannediyordu 😂
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

yakın çekim dediğin makro olayı ise floating telephoto'lu telefonları tercih etmen daha sağlıklı olacaktır

Üst Alt