Bence s24 ultrada bile canlı çekim Yok ben dehşet pahalı makinalarla özel lenslerle o sonuçları ancak alıyordum manipülasyon var abi adını sen kalite koyabilirsin bence hazır resim koyuyorlar yapay zekası senin aldığın ışığa uyarliyor
S23 ultra - s24 ultra - xiaomi 13 ultra ( 14 ultra daha denemedim kullanmadım ). Bunlardaki bu AI ile çekim dediğin şey aslında senin gözle gördüğünü sana getiriyor tek farkı birden fazla katman olarak resmi çekip birleştirip keskin hale getiriyor sana sunarken. Aksi için zaten boyun kadar teleskoplar ile gezmen lazım değil mi ? Yani çokta AI söyle böyle demenin bir anlamı yok işini iyi yapıyor.
Yinede yok ya ! dersen teleskop almanı öneririm.
Diğer arakdaşın sorusuna gelirsek açıkçası T Pro modeline super Ay modu koymamaları cok saçma olmuş bence sonuçta az para değil oda. Ama kendisine tavsiyem ultra serisine yönelmesi. Bende Redmi note 13 pro plus kullanıyordum ve % 100 memnun(dum) ! taki aynı olaya takılana kadar sonra dedim 13 ultra ardından dedim aman acılmasın cihaz artık 23 ultraya geçtim. Ama bu yukarıda eklediğim modellerin hepsini kullandım / denedim.
Dürüst olmak gerekirse ilk 1 aydan sonra ay vs çekme heveside gidiyor belirteyim yada cok yakın çekme olayı. Sonuçta 30x ten sonrası bulanmaya baslıyor ister istemez yani çok net olmuyor desemde olur.
iyi forumlar