Recovery Xiaomi 13T için TWRP ve OrangeFox

teknoberk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur Berk
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
8
Uyarı için teşekkürler hocam. Konuyu uygun bir vakitte güncelleyeceğim 😄

Şu anda elimde 13T cihazım olmadığı için yöntemleri deneyemiyorum lakin JonesqPacMan™'in paylaştığı video ve apk dosyasını buraya ekliyorum.

Edindiğim bilgilere istinaden öncelikle bu işlemleri yapacak olan cihazın mutlaka ROOT'lu olması gerekmektedir.

Hemen ardından Cihazımıza ait olan vendor_boot.img dosyası ile JonesqPacMan™'in paylaştığı A13 - A14 veya A15 uyumlu OrangeFox.zip dosyasını aynı klasörde olacak şekilde cihazımızda bir klasöre kaydediyoruz.

JonesqPacMan™'in paylaştığı Horizon Kernel Flasher apk'sını yükleyip ROOT yetkisini aldıktan sonra klasöre attığımız OrangeFox.zip dosyasını Horizon Kernel Flasher'de seçiyoruz ve paketleme işlemi gerçekleşiyor ve cihazı yeniden başlatmamızı öneriyor. Bu adımdan sonra Başlayıcı OrangeFox ile değişiyor.

Bu adımları cihaz her güncelleme aldığında veya her Rom değiştiğinde uygulamak gerekiyor. Rom'a ait olan vendor_boot.img'yi paketleyip işlemleri yaptığı için her güncelleme ve rom değişikliğinde işlemler tekrar edilmelidir.

Ekli dosyalar

• Screenrecorder-2025-09-12-05-20-33-588.mp4
    6,3 MB · Görüntüleme: 0
  • xzr.hkf_4.apk
    48,1 KB · Görüntüleme: 2

ByRoot00

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Root
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
0
Kısaca hocam son çalışan HYPER EU 2.0.208 için uyumlu flaşlama ve kullanma yöntemi nedir ? Bir kere denedim brick etmiştim brickle uğraşmak istemiyorum artık , ROOT kullanmak istiyorum.

Üst Alt