Yardım Xiaomi 13T İçin Google Pixel Romu

iibrahimdogru

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İbrahim
Cihazım
Note 6 pro
Konular
5
Evet arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi 13t ye pixel romu yükleyebileceğimiz bir rehber var mı? Malumunuz google fotoğraflar ek depolama için ücret talep ediyor. Ama bu durum pixel telefonlarda yok. Sınırsız depolama hakkı veriyor. Konu hakkında yönlendirebileceğiniz bir rehber varsa şimdiden teşekkür ederim.

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
563
Evet arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi 13t ye pixel romu yükleyebileceğimiz bir rehber var mı? Malumunuz google fotoğraflar ek depolama için ücret talep ediyor. Ama bu durum pixel telefonlarda yok. Sınırsız depolama hakkı veriyor. Konu hakkında yönlendirebileceğiniz bir rehber varsa şimdiden teşekkür ederim.
Modül ile pixel olarak gösterip bu özelliği kullanabiliyorsunuz, rom değişmenize gerek yok. Aşağıdaki linkten modülü magisk üzerinden yükleyin, sınırsız kullanın.

iibrahimdogru

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İbrahim
Cihazım
Note 6 pro
Konular
5
Modül ile pixel olarak gösterip bu özelliği kullanabiliyorsunuz, rom değişmenize gerek yok. Aşağıdaki linkten modülü magisk üzerinden yükleyin, sınırsız kullanın.
Çok teşekkür ederim hocam. Kusura bakmayın bilmediğim için soruyorum; BL kilidinin açık olması lazım değil mi?

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
563
Evet, kilidiniz açık ve Magsik yüklü olmalı.

iibrahimdogru

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İbrahim
Cihazım
Note 6 pro
Konular
5
Hocam peki pixel romu var mı 13t için?

Üst Alt