Yardım Xiaomi 13T HyperOs Güncellemesi Yaptım

Schwzz

100 yıldır açtığın yolda, gösterdiğin hedefe..
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
13t pro bölge ukrayna yapınca geliyor bilginize. Bl kapalı olacak..

Berra Şevval Korkut

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Berra Şevval
Cihazım
Rn10 pro
Konular
26
Unrayna işe yaradı, şarja taktığımızdaki bildirimi tüm bildirimlere yapabiliyormuyuz

BerkayBSK

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Berkay
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
17
Telefon BL açıkmı hocam
Kapalı hocam daha açmadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yüklemeyi düşünmüyorum. aynı segment değil belki bendeki mi 13tpro ancak redmi note 12 pro'da kasıyor. mi14 ile mutluyum.
Dediğim gibi telefondan telefona değişebilir 13T için gayet iyi şuanlık ben memnunum hocam herhangi bi hataylada daha henüz karşılaşmadım

Unrayna işe yaradı, şarja taktığımızdaki bildirimi tüm bildirimlere yapabiliyormuyuz
Onu bende ayarlarda aradım ama öyle bir ayar bulamadım hocam keşke yapabilseydik benim hoşuma gitti o görsel görüntü

talhasahin66

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
29
Arkadaşlar forumda gezinirken bi arkadaş konu açmış 13T modelinde bölgeyi Filipinler yapınca HyperOs geliyor diye bende merak ettim bölgeyi değiştirdim ve HyperOs güncellemesi geldi cihazım 13T YD Global model güncellemeyi yükledim ve telefonu güzelce sıfırladım huyumdur benim her büyük güncelleme oldugunda sıfırdan kurarım cihazı bence daha güzel optime ediliyor yüklemek isteyipte endişe edenler için açtım bu konuyu HyperOs güncellemesi bence çok iyi olmuş cihaz çok akıcı çok hızlı oldu miui sürümüne göre şuanlık harika bi hız var cihazda görsel bakımdan biraz daha güzelleşmiş yeni özellik derseniz ben çok bişey görmedim eski miui ile aynı neredeyse sadece bana göre HyperOs yazılımını cihaza daha iyi optimize etmişler ve bu yüzden cihaz daha güzel çalışıyor ama hız ve akıcılık haricinde çok bişey beklemeyin bu yazılımdan :) pil bakımından sorarsanızda daha yükleyeli 4-5 saat olmuştur onun için konuşmam çok erken olur en az 1 hafta gibi bir süre kullanmam lazım ve arkadaşlar 13T Cihazı için konuşuyorum tabiki çünkü cihazdan cihaza bu yazılım değişebilir belki diğer modellerde bu yazılım çok stabil değildir onu bilemem ben sizlere fikir açısından bu konuyu açmak istedim belki bi yardımım dokunur.
Reis bendede aynı telefon var yd benimkide seninkinde işlem varmı imei veya direnç

tdark3451

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ekrem
Cihazım
Lenovo K6
Konular
0
1 Haftadır Endonezya sürümünü kullanıyorum fastboot üzerinden yükledim gayet stabil anormal hiçbir duruma rastlamadım malesef google uygulamaları ile birlikte geliyor ADBApp Controller programı ile Googlenin bütün gereksiz uygulamalarını kaldırdım telefon bayağı rahatladı global sürüm çıkana kadar bunu kullanmayı düşünüyorum.

Ekli dosyalar

• WhatsApp Görsel 2024-02-09 saat 14.34.36_00692ea5.jpg
    WhatsApp Görsel 2024-02-09 saat 14.34.36_00692ea5.jpg
    139,8 KB · Görüntüleme: 27

USDOREX

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ulaş DOĞAN
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
1
1 Haftadır Endonezya sürümünü kullanıyorum fastboot üzerinden yükledim gayet stabil anormal hiçbir duruma rastlamadım malesef google uygulamaları ile birlikte geliyor ADBApp Controller programı ile Googlenin bütün gereksiz uygulamalarını kaldırdım telefon bayağı rahatladı global sürüm çıkana kadar bunu kullanmayı düşünüyorum.
Bende global hyperos fastboot romumu bekliyorum, şuan Tayvan Miui 14 kullanıyorum

BerkayBSK

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Berkay
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
17
Reis bendede aynı telefon var yd benimkide seninkinde işlem varmı imei veya dirHO
Hocam benim telefonda şuan hiç bir işlem yok daha yaptırmadım yaptırıp yaptırmamak arasında gidip geliyorum direnç konusunda

Bende aynı şekilde googlenin bütün gerekz uygulamalarını kaldırdım telefonda cidden rahatlama oluyor bende farkettim onu

talhasahin66

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
29
Hocam benim telefonda şuan hiç bir işlem yok daha yaptırmadım yaptırıp yaptırmamak arasında gidip geliyorum direnç konusunda

Bende aynı şekilde googlenin bütün gerekz uygulamalarını kaldırdım telefonda cidden rahatlama oluyor bende farkettim onu
Reis bende yaptırmadım zaten şuan direnç atılamıyor dendi bana telefonculara sordum hepsine ama geldiğinde direk direnç yaptırıcam bl kilidini açtıktan sonra birdaha güncelleme yapılmıyo dendi kendimiz yapmamız lazımmış onla uğraşmak istemiyorum birde senin şarjdayken.oynadığında performansda yavaslama oluyormu benim kamera sağa sola hareket ettirince kasmaya başladı

metpa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
metin
Cihazım
mi5s plus
Konular
0
ben botloaderini açtığım için bana gelmiyor botloader açık olan cihazlara güncelleme gelmeyecğini xiaomi duyurunca üzgünüm?

Üst Alt