Ülkeleri Deneme yaparak belli güncelleme gelebilir. Benim telefon BL açık olduğu için global fastboot hyperos bekliyorumBL kapalı filipin seçtim gelmedi
Kapalı hocam daha açmadımTelefon BL açıkmı hocam
Dediğim gibi telefondan telefona değişebilir 13T için gayet iyi şuanlık ben memnunum hocam herhangi bi hataylada daha henüz karşılaşmadımyüklemeyi düşünmüyorum. aynı segment değil belki bendeki mi 13tpro ancak redmi note 12 pro'da kasıyor. mi14 ile mutluyum.
Onu bende ayarlarda aradım ama öyle bir ayar bulamadım hocam keşke yapabilseydik benim hoşuma gitti o görsel görüntüUnrayna işe yaradı, şarja taktığımızdaki bildirimi tüm bildirimlere yapabiliyormuyuz
Reis bendede aynı telefon var yd benimkide seninkinde işlem varmı imei veya dirençArkadaşlar forumda gezinirken bi arkadaş konu açmış 13T modelinde bölgeyi Filipinler yapınca HyperOs geliyor diye bende merak ettim bölgeyi değiştirdim ve HyperOs güncellemesi geldi cihazım 13T YD Global model güncellemeyi yükledim ve telefonu güzelce sıfırladım huyumdur benim her büyük güncelleme oldugunda sıfırdan kurarım cihazı bence daha güzel optime ediliyor yüklemek isteyipte endişe edenler için açtım bu konuyu HyperOs güncellemesi bence çok iyi olmuş cihaz çok akıcı çok hızlı oldu miui sürümüne göre şuanlık harika bi hız var cihazda görsel bakımdan biraz daha güzelleşmiş yeni özellik derseniz ben çok bişey görmedim eski miui ile aynı neredeyse sadece bana göre HyperOs yazılımını cihaza daha iyi optimize etmişler ve bu yüzden cihaz daha güzel çalışıyor ama hız ve akıcılık haricinde çok bişey beklemeyin bu yazılımdan pil bakımından sorarsanızda daha yükleyeli 4-5 saat olmuştur onun için konuşmam çok erken olur en az 1 hafta gibi bir süre kullanmam lazım ve arkadaşlar 13T Cihazı için konuşuyorum tabiki çünkü cihazdan cihaza bu yazılım değişebilir belki diğer modellerde bu yazılım çok stabil değildir onu bilemem ben sizlere fikir açısından bu konuyu açmak istedim belki bi yardımım dokunur.
Bende global hyperos fastboot romumu bekliyorum, şuan Tayvan Miui 14 kullanıyorum1 Haftadır Endonezya sürümünü kullanıyorum fastboot üzerinden yükledim gayet stabil anormal hiçbir duruma rastlamadım malesef google uygulamaları ile birlikte geliyor ADBApp Controller programı ile Googlenin bütün gereksiz uygulamalarını kaldırdım telefon bayağı rahatladı global sürüm çıkana kadar bunu kullanmayı düşünüyorum.
Hocam benim telefonda şuan hiç bir işlem yok daha yaptırmadım yaptırıp yaptırmamak arasında gidip geliyorum direnç konusundaReis bendede aynı telefon var yd benimkide seninkinde işlem varmı imei veya dirHO
Bende aynı şekilde googlenin bütün gerekz uygulamalarını kaldırdım telefonda cidden rahatlama oluyor bende farkettim onu1 Haftadır Endonezya sürümünü kullanıyorum fastboot üzerinden yükledim gayet stabil anormal hiçbir duruma rastlamadım malesef google uygulamaları ile birlikte geliyor ADBApp Controller programı ile Googlenin bütün gereksiz uygulamalarını kaldırdım telefon bayağı rahatladı global sürüm çıkana kadar bunu kullanmayı düşünüyorum.
Reis bende yaptırmadım zaten şuan direnç atılamıyor dendi bana telefonculara sordum hepsine ama geldiğinde direk direnç yaptırıcam bl kilidini açtıktan sonra birdaha güncelleme yapılmıyo dendi kendimiz yapmamız lazımmış onla uğraşmak istemiyorum birde senin şarjdayken.oynadığında performansda yavaslama oluyormu benim kamera sağa sola hareket ettirince kasmaya başladıHocam benim telefonda şuan hiç bir işlem yok daha yaptırmadım yaptırıp yaptırmamak arasında gidip geliyorum direnç konusunda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bende aynı şekilde googlenin bütün gerekz uygulamalarını kaldırdım telefonda cidden rahatlama oluyor bende farkettim onu