13t pro için hyperos 2 ota dağıtımı yapıldı mı bana hala güncelleme falan gelmedi. Cihaz Türkiye cihazı bunun yanı sıra alternatif olarak güncelleme dosyası indirerek hyperos2 yüklemek mümkün mü nasıl yapıldığını bilmiyorum.
Globale geldi hocamHocam manuel dediğiniz olay; BL kilidini açıp fastboot üzerinden mi yükleme? Bende bölgeyi mısır yaptım ama gelmedi güncelleme. Şuan yüklü olan sürüm: 1.0.9.0. UMFIDXM
Benim sürüm global değil mi hocam?Globale geldi hocam
Hayır hocam direkt recovery den güncellemeHocam manuel dediğiniz olay; BL kilidini açıp fastboot üzerinden mi yükleme? Bende bölgeyi mısır yaptım ama gelmedi güncelleme. Şuan yüklü olan sürüm: 1.0.9.0. UMFIDXM
Peki hocam recovery için BL kilidi açık olması gerekir mi?Hayır hocam direkt recovery den güncelleme
Sizin sürüm Endonezya rom. H.kadioglu yardımcı olur rom ve kayıt işlemlerinde.Benim sürüm global değil mi hocam?
Ya hocam kilidi açıp fastboot modda rom yükleyebilirim. Benim amacım telefonu sıfırlamadan yüklemek. Romun recovery versiyonunu indirdim ama " güncelleme yapılamıyor resmi olmayan rom yüklenemez" hatası alıyorum. Bunu başka şekilde falan yukleyemez miyiz? Ya ben 2013-14 lerde bu forumdan çok daha iyi verim alabiliyordum ama şimdi birşey soruyorum en erken 8 saat sonra normal benim gibi bir vatandaş cevap veriyor.Sizin sürüm Endonezya rom. H.kadioglu yardımcı olur rom ve kayıt işlemlerinde.