HyperOS Xiaomi 13T (Aristotle) - Xiaomi.EU Rom HyperOS 2 Sürüm 2.0.2.0.VMFMIXM

Aliimran7

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
X3 Pro
Meslek
BT Öğretmeni
Konular
20
Ben bu yazılımı yükledim ayarlardan güncelleme yeri yok bu yazılımı aldığın kişinin telegram ismini verebilir isin kendisine sorayım lütfen çok önemli
EU romların OTA güncellemesi olmuyor hocam. Ücretli de olsa ücretsiz de olsa yazılım içerisinde güncelleme butonu göremezsiniz. Mutlaka yeni güncellemeyi indirip temiz kurulum yapmalısınız

hizan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
hüseyin
Cihazım
huawei p20 pro
Konular
6
EU romların OTA güncellemesi olmuyor hocam. Ücretli de olsa ücretsiz de olsa yazılım içerisinde güncelleme butonu göremezsiniz. Mutlaka yeni güncellemeyi indirip temiz kurulum yapmalısınız
Yeni güncelleme yok

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Ben bu yazılımı yükledim ayarlardan güncelleme yeri yok bu yazılımı aldığın kişinin telegram ismini verebilir isin kendisine sorayım lütfen çok önemli
Cevap verilmiş hocam. Güncelleme kısmı yok çünkü Xiaomi.eu bizim cihaz için ücretli olduğundan manuel güncelleme yapmanız gerekmekte. Yeni sürümler de satın alanlara mail yoluyla gönderiliyor. Son sürüm de bu.

TurkPro

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Adem
Cihazım
Xiaomi 14 512
Konular
8
Cevap verilmiş hocam. Güncelleme kısmı yok çünkü Xiaomi.eu bizim cihaz için ücretli olduğundan manuel güncelleme yapmanız gerekmekte. Yeni sürümler de satın alanlara mail yoluyla gönderiliyor. Son sürüm de bu.
Bende Xiaomi 14 global yurt içinden alınmış cihaza sahibim. Bugün kilit için gün aldım artık ve 65 saat sonra mi unlock ile kilidi açacağım. Aklıma takılan şu ; ü cretden bahsetmişsiniz, bende eu romu kuracağım cihaza, mi 14 için de ücret ödeniyor mu ?

weepanimuwatcher

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
zort
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Konular
33
Bende Xiaomi 14 global yurt içinden alınmış cihaza sahibim. Bugün kilit için gün aldım artık ve 65 saat sonra mi unlock ile kilidi açacağım. Aklıma takılan şu ; ü cretden bahsetmişsiniz, bende eu romu kuracağım cihaza, mi 14 için de ücret ödeniyor mu ?
hayir

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Hayır hocam. Snapdragonlu cihazlara Xiaomi.eu ücretsiz sunuluyor ancak MTK işlemcili cihazlar için özel uğraştıkları için ücret talep ediyorlar. Xiaomi 14, Snapdragon işlemcili olduğu için sizin için ücretsiz ve güncellemeler direkt cihazınıza gelecek şekilde ayarlı olacaktır.

TurkPro

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Adem
Cihazım
Xiaomi 14 512
Konular
8
Hayır hocam. Snapdragonlu cihazlara Xiaomi.eu ücretsiz sunuluyor ancak MTK işlemcili cihazlar için özel uğraştıkları için ücret talep ediyorlar. Xiaomi 14, Snapdragon işlemcili olduğu için sizin için ücretsiz ve güncellemeler direkt cihazınıza gelecek şekilde ayarlı olacaktır.
Anladım hocam teşekkür ederim. Kilidim hafta sonundan sonra açılacak süreyi verdi dün akşam. Peki mi 14 cihazıma göre uygun olan stabil romu nereden indireyim ? Kurulum yaparken nelere dikkat etmem gerekli ?

weepanimuwatcher

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
zort
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Konular
33
Anladım hocam teşekkür ederim. Kilidim hafta sonundan sonra açılacak süreyi verdi dün akşam. Peki mi 14 cihazıma göre uygun olan stabil romu nereden indireyim ? Kurulum yaparken nelere dikkat etmem gerekli ?
Buradan indirebilirsin

içindeki first_install_windows.bat dosyasını çalıştır,cihazı fastboota alıp driverlari yükle (Google ya da xiaomi fastboot usb driver diye yazarsan çıkar nasıl yükleneceği ile birlikte internette), sonrası zaten otomatik olarak kendi yapacak

fastboot driverlar

cihaz tr galiba o yüzden imei uçma vs sorunu da olmaz, rahatlıkla kurabilirsiniz

TurkPro

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Adem
Cihazım
Xiaomi 14 512
Konular
8
Buradan indirebilirsin

içindeki first_install_windows.bat dosyasını çalıştır,cihazı fastboota alıp driverlari yükle (Google ya da xiaomi fastboot usb driver diye yazarsan çıkar nasıl yükleneceği ile birlikte internette), sonrası zaten otomatik olarak kendi yapacak

fastboot driverlar

cihaz tr galiba o yüzden imei uçma vs sorunu da olmaz, rahatlıkla kurabilirsiniz
Hocam herşeyi ayarladım zaten driver'ları kurdum sorunsuz okuyor windows cihazı. Sadece artık kilidin açılmasını bekliyorum. Peki first install windows bat' ı seçtiğim de cihaz formatlı bi şekilde sıfırdan kurulum yapar gibi yükleyecek değil mi. Yani mesela herşey sıfırlansın istiyorum kurulumdan sonra da bilgilerimi vs girip kişilerdir vb gibi şeyleri alırım sonra. Uygulamalar vs hepsi sıfırdan temiz kurulum. Bide ayrıca bunu yüklerken bl tekrar kilitlenir mi ?

Üst Alt