HyperOS Xiaomi 13T (Aristotle) - Xiaomi.EU Rom HyperOS 2.2 Sürüm 2.0.208.0.VMFMIXM

teknoberk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur Berk
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
8
Bende 1 yıldan fazla oldu greeshan kullanıyorum gayet memnunum pil ve performans tan zamanında Eu çok kullandım
Bu cihaz için tercihim greshandır her çıkan versiyonu modlayip yayınlıyor.Eu satın almazzan pek bulunmuyor
Bende Patreon üyeliğini sonlandıracağım lakin hala daha karar veremedim. Eu rom'mu daha stabil yoksa Greeshan Rom mu daha stabil ?

grosmall

..::BESMELESİZ İŞTE HAYIR YOKTUR:::..
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ABDULLAH
Cihazım
Mi 13 t
Konular
2
Bende Patreon üyeliğini sonlandıracağım lakin hala daha karar veremedim. Eu rom'mu daha stabil yoksa Greeshan Rom mu daha stabil ?
Şu şekil düşün Eu daha stabil olsun.
Gresahan ile arasındaki stabilite farkını gözle zaten göremezsiniz greshan stabilitesinde ben çok memnunum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu şekil düşün Eu daha stabil olsun.
Gresahan ile arasındaki stabilite farkını gözle zaten göremezsiniz greshan stabilitesinde ben çok memnunum
Yani bunun için bi ücret ödemek zorunda degilsin

teknoberk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur Berk
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
8
En son yayınlanan xiaomi.eu_ARISTOTLE_OS2.0.208.0.VMFMIXM dosyası konuya eklenmiştir. Linkler değiştirilmiştir.

Khanhduy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Khanh Duy
Cihazım
Mi 13T
Konular
0
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Xiaomi 13T (Aristotle) - Xiaomi.EU Rom HyperOS 2 Phiên bản 2.0.208.0.VMFMIXM
Cài đặt:
1- Tải xuống file ROM.
2- Giải nén file rom bằng Winrar hoặc ứng dụng tương tự.
3- Tắt điện thoại, bật ở chế độ fastboot và kết nối với máy tính.
4- Chạy file cài đặt.
4a- Nếu bạn đang sử dụng ROM khác, hãy chạy tệp windows_fastboot_first_install_with_data_format.bat để cài đặt từ đầu .
4b- Nếu hiện tại bạn đang sử dụng rom Xiaomi.eu , hãy chạy tệp fastboot_update để cập nhật .
5- Trong dấu nhắc lệnh xuất hiện trên màn hình, nhập "Y" và nhấn Enter. Quá trình cài đặt sẽ bắt đầu và thiết bị của bạn sẽ khởi động.

Liên kết tải xuống Rom:

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Để thông báo
* Tôi và ban quản trị miuiturkiye.net không chịu bất kỳ trách nhiệm nào. Chúng tôi không chịu trách nhiệm cho bất kỳ hư hỏng nào có thể xảy ra với thiết bị của bạn.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rom không nhận được điện thoại fastboot. Không thể cài đặt được. Rom 2.0.205 và 2.0.208 cũng vậy.

Üst Alt