HyperOS Xiaomi 13T (Aristotle) - Tayvan Kararlı Rom HyperOS1.0.1.0.UMFTWXM İndirme Bağlantıları

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Herkes romdan roma koşarken ben hala global fastboot romunu bekliyorum :) 1 hafta içinde çıkar diye tahmin ediyorum.

USDOREX

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ulaş DOĞAN
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
1
Herkes romdan roma koşarken ben hala global fastboot romunu bekliyorum :) 1 hafta içinde çıkar diye tahmin ediyorum.
Uygulama kasası widget tek rusya romunda olduğu için fastboot romunu bekliyorum. Romları takip etmekten başımız döndü. 😂

grosmall

..::BESMELESİZ İŞTE HAYIR YOKTUR:::..
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ABDULLAH
Cihazım
Mi 13 t
Konular
2
Haklısınız Vallahi benim de başım döndü takip etmekten Endonezya hyperos yükledim şimdi sabırla xiaomi'eu bekliyorum
Uygulama kasası widget tek rusya romunda olduğu için fastboot romunu bekliyorum. Romları takip etmekten başımız döndü. 😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Haklısınız Vallahi benim de başım döndü takip etmekten Endonezya hyperos yükledim şimdi sabırla xiaomi'eu bekliyorum

tdark3451

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ekrem
Cihazım
Lenovo K6
Konular
0
Gözün aydın hocam Rusya rom fastboot olarak çıkmış global rom ile 🥳 😁

USDOREX

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ulaş DOĞAN
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
1
Gözün aydın hocam Rusya rom fastboot olarak çıkmış global rom ile 🥳 😁
😂 Rusya romu yükledim sabah biraz kurcaladım pek kafama yatmadı, sonra global yükledim şimdilik bundayım😆bugünde balım beynim döndü. Artık 1 yıl rom atmaya töbe ettim.

MlhKvl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Melih KAVALA
Cihazım
Mi 5S
Konular
0
Herkese merhabalar,

Ben kontak, kişiler ve arama uygulaması nedeni ile Tayvan romu kurdum. Bununla ilgili 2 sorum var.

1. Vodafone hat kullanıyorum. Çok sıkca telefon görüşmelerinde kopmalar, kapanmalar oluyordu. Tekrar global roma dönmek zorunda kaldım. Böyle bir şey yaşayan var mı? Ya da nasıl çözebilirim?
  2. Xiaomi maili de şirket maillerim için kullanmak istedim. Apk'sını indirip kurdum. Ancak onda da mail eklerindeki dosyaları indirmeye, açmaya çalıştığımda diske yazma yetkisi yok hatası alıyorum. Ancak diske erişim/yazma yetkisi veremiyorum. Bunun bir çözümü var mı?
Değerli vaktiniz ve cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

baran4524

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
anda
Cihazım
s7
Konular
45
Herkese merhabalar,

Ben kontak, kişiler ve arama uygulaması nedeni ile Tayvan romu kurdum. Bununla ilgili 2 sorum var.

1. Vodafone hat kullanıyorum. Çok sıkca telefon görüşmelerinde kopmalar, kapanmalar oluyordu. Tekrar global roma dönmek zorunda kaldım. Böyle bir şey yaşayan var mı? Ya da nasıl çözebilirim?
  2. Xiaomi maili de şirket maillerim için kullanmak istedim. Apk'sını indirip kurdum. Ancak onda da mail eklerindeki dosyaları indirmeye, açmaya çalıştığımda diske yazma yetkisi yok hatası alıyorum. Ancak diske erişim/yazma yetkisi veremiyorum. Bunun bir çözümü var mı?
Değerli vaktiniz ve cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Volte yi aktif etmediğiniz için yasa sabit 4g ayarı yapmadığınız için 3g den arama yapıyor olabilir kesintilerin sebebi bu olabilir

Üst Alt