Eğer Rus MIUI 14 ten gececeksen veri silmeden gecebilirsinizhadi hayırlı olsun, fastboot ta veri silinmeden geçilebiliyor mu acaba
Teşekkür ederim. Aynen miui14 rus romundayım.Eğer Rus MIUI 14 ten gececeksen veri silmeden gecebilirsiniz
Rus Rom dışındaki bölgelerden yükleyeceğin romların tümünde veri silme zorundasınız çünkü sistem düzgün çalışmaz
Evet, Xiaomi uygulamaları var.Bu romda miui dialer var mı acaba? Ona göre bunu ya da tayvan rom kurucam.
Bölge romlarının birbirinden ayrıldığı nokta o bölgede telefon satmak için gerekli olan kurallar yüzünden ayrışıyor olmasıdır. Stok romlar %99 olarak birbirine benzer. Rusya romunda Ruslar için önyüklü gelen bloatware uygulamaları var, Türkiye romunda da bizim için koydukları bloatware uygulamalar var. Ancak Rus romunun bir ekstrası, Uygulama Çekmecesi kısmının da Xiaomi'nin uygulaması olması. Normalde Google'ın Keşfet'i var diğer stok romlarda (Çin hariç).Tayvan rom ile farkı ne peki. Yabancı forumlarda güzel bir kaynak bulamadım farklarını gösteren.
Ben kurdum Rus mi 14 den performans olarak fark yok gibi geldiYükleyen var mı ? yorumları alabilirmiyiz.