Aynen ekstra mi mesaj uygulaması var ve gayet stabil hata almadım donma kasma denk gelmedim hicGünaydın endonezya romda artık google arama ve mesajlaşma bulunuyormuş doğru mu? bu arada global fastboot rom çıkmadı gitti hala
Twrp yazılımla fastbootun kurulumdan başka bir farkı varmı acabaOTA kısmına eklemişim de düzelttim hocam. Teşekkürler.
Fark yok hocam. İkisi de yazılımı kuruyor. Tabi fastboot bir tık daha temiz kurulum yapıyor.Twrp yazılımla fastbootun kurulumdan başka bir farkı varmı acaba
Boş yere güncelleme meselesini kafaya taktınız insanlar hep tek taraftan düşünüyor yeni android sürümü çıkınca hemen güncelleme bir an önce gelsin diyorlar ama geliştiriciler uygulamalarını yeni android sürümü için güncelleme veya optimizasyon yapmazsa ya uygulamalar çalışmıyor yada bozuk çalışıyor.Bugün Mi 14 Türkiye sürümüne döndüm günlük kullanımda gayet güzel hyperos ama eski uygulamalar android 14 de uyum sağlamiyor veya düzgün çalışmıyor oyuzden mi 14 e dönüş yaptim
Günlük kullanım için gayet stabil ama modlu uygulamalar kullanan veya rooot yetkili işlemler yapanlar için pek uyumlu değil şuan ama dediğim gibi güncelleme gayate stabil güzl olmuş begendimBoş yere güncelleme meselesini kafaya taktınız insanlar hep tek taraftan düşünüyor yeni android sürümü çıkınca hemen güncelleme bir an önce gelsin diyorlar ama geliştiriciler uygulamalarını yeni android sürümü için güncelleme veya optimizasyon yapmazsa ya uygulamalar çalışmıyor yada bozuk çalışıyor.
Android 14 ve hyperos mayıs haziran gibi anca oturur düzene sonra ağustos eylül ayı gibi android 15 çıkmış olur ve bu döngü her sene böyle devam edecek
Cihazınız iyi çalışıyorsa güncellemeleri fazla umursamamak lazım insanlar apar topar beta romları test romları zorlaya zorlaya dosya isimlerini değiştirerek falan yüklüyor hayret ediyorum herkesin kendi tercihi saygı duyuyorum ama benim açımdan bu oldukça şaşırtıcı.
Selamün aleyküm Sistem uygulamaları kaldirabilecegim uygulama tafsiyeniz varmı?Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Xiaomi 13T (Aristotle) - Endonezya Kararlı Rom HyperOS1.0.2.0.UMFIDXM
Güncelleme yöntemleri:
1) OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz. Yada aşağıdaki dosyayı indirip, manuel güncelleyebilirsiniz.
2) Recovery üzerinden hali hazırdaki stok romun üzerine yükleyebilirsiniz.
3) Cihazınızın Bootloader kilidi açık ise Fastboot indirme bağlantısı üzerinden ilgili dosyayı indirip Mi Flash yazılımı ile cihazınıza yükleyebilirsiniz.
Mi Flash Tool – Xiaomi Tools
Fastboot Rom Kurulum Rehberi
Ota Rom indirme bağlantısı
-
Recovery Rom indirme bağlantısı
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Fastboot Rom indirme bağlantısı
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bilgilendirme
* Şahsım ve miuiturkiye.net yöneticileri sorumluluk asla kabul etmemektedir. Cihazınızın başına gelebilecek hasardan asla sorumluluk kabul edilmemektedir.
Selamün aleyküm Sistem uygulamaları kaldirabilecegim uygulama tafsiyeniz varmı?