- Adım
- Onur
- Cihazım
- Mi 13T
- Meslek
- Tekniker
- Konular
- 7
Şimdiye kadar hiç kapandığını görmedim. Kılıfdan veya yaşadığınız bölgedeki hava sıcaklığından olabilirmi
Hava felaket sıcak zaten cihazı soğuttugum zaman kapanmıyor ama ısınmaya aldırmadan kullanmaya devam edersem kapanıyor hava sıcaklığı olayına gelirsek hissedilen sıcaklık 55 derecelerde + temiz kurulum yapmadım 1 şans daha vereceğim temiz kurulum denigcem bir şeyde eklemek istiyorum Samsung alev alev yanarken bile kapanmazken bu cihazlar neden kapanıyor acabaŞimdiye kadar hiç kapandığını görmedim. Kılıfdan veya yaşadığınız bölgedeki hava sıcaklığından olabilirmi
Bende 3 tane 13t var global son sürüm kurulu üçündede. Ekran yenileme hızı varsayılan ayarda. Bugün denizde güneş altında kullandım ısındı ama kapanmadı cihaz. Kılıf var ise kılıfsız kullanmayı deneyin bide120hz yi 60 a düşürünce kapanmıyor
Önceki sürümlerde bendede sorun yoktu bu EEA 1.0.10 sürümünü yükleyince kapanma sorunu baş gösterdiBende 3 tane 13t var global son sürüm kurulu üçündede. Ekran yenileme hızı varsayılan ayarda. Bugün denizde güneş altında kullandım ısındı ama kapanmadı cihaz. Kılıf var ise kılıfsız kullanmayı deneyin bide