- Adım
- Mahir
- Cihazım
- Xiaomi 13
- Meslek
- Makine mühendisi
- Konular
- 42
Bir arkadaşım denedi . Problem çıkmadı . İçini rahat olsun
Twrp ile kurdum hata vererek telefon güncellenmiş olarak açıldı kapat aç yapdigimda mi logoda döngü oldu val cache yapdim twrp düzelmedi format dedim açıldı yedekleri almadan güncelleme yapmayın mi 13 direnç 2 imei kayıtlı imeiler gitmediHyperos 2.0 geldi....
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Twrp ile kurdum hata vererek telefon güncellenmiş olarak açıldı kapat aç yapdigimda mi logoda döngü oldu val cache yapdim twrp düzelmedi format dedim açıldı yedekleri almadan güncelleme yapmayın mi 13 direnç 2 imei kayıtlı imeiler gitmedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Birde bootloader kilidniz acilmadiysa bu güncellemeyi yapmayın artık geliştirici seçeneklerinde bootloader görünmüyor
Hyperos 1 de olsanız güncelleme ile gelmiş olsa yüklenmez mi?Kilit açık olmadan bu rom yüklenmez zaten
Hyperos 1 de olsanız güncelleme ile gelmiş olsa yüklenmez mi?
dirençlimiydi cihaz? 14ultrada vs problem yaşayanlar var bizde yaşarmıyız diye kurmakta şüphelerim varBir arkadaşım denedi . Problem çıkmadı . İçini rahat olsun
Evet hocam dirençli.dirençlimiydi cihaz? 14ultrada vs problem yaşayanlar var bizde yaşarmıyız diye kurmakta şüphelerim var
teşekkürler. son stabilden güncelledim bir sorun görünmüyor şuandaEvet hocam dirençli.