Soru Xiaomi 13 & Xiaomi 13 Pro Hakkında

kAnshin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
Pocophone F1
Konular
9
Merhaba değerli forum üyeleri, herkese iyi günler dilerim. Bir hususta yardımlarınıza ihtiyacım var. Xiaomi 13 ve 13 Pro serisinden birini Y.D. olarak almayı düşünüyorum. Özellikleri hakkında bilgi sahibiyim. Lakin Y.D. olduğu için şüphelerim mevcut. Örneğin; Bu ay içerisinde aldığımda Ocağa kadar tek bir sim slotu, Ocak sonrasında yenileceği 4+4 için totalde 12 ay kullanabilirsin diye söylendi. Bu konu hakkında bilgi sahibi olan varsa sevinirim. Diğer husus; Y.D. olacağı için direnç isteyen bir insan değilim, imei yüklenmesi daha uygun benim için. Pro'da bu konuda herhangi bir sıkıntı -çift katmanlı anakart- yaşar mıyım? Stabilite noktasında garantili cihaz olmayacağı için ne yapabilirim ilerleyen süreçlerde. Siz değerli forum üyeleri bu noktada kullanım kolaylığı olarak değilde daha çok uzun süreli ve stabilite konusunda Pro'mu yoksa 13'mü hangisini tavsiye edersiniz? Biraz araştırdım 13'te şarj ve ısınma problemleri olduğu yer alıyor. Fikirleriniz değerli. İyi günler..

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
49
Evet size söylenen doğru. Tek sim slotunu 4 ay, yılbaşında sıfırlanacağı için de gelecek sene her iki simi 4+4 yani toplamda 12 ay kullanabilirsiniz.
MEI konusuna gelince... Bu iki cihaza direnç dışında IMEI atılması mümkün değil. ( Pro modeline direnç yöntemi de uygulanamıyor )
Ben beş aydır Xiaomi 13 pro kullanıyorum ve son derece memnunum. Aynı işlemciye sahip olduğu için performans ve stabilite anlamında aralarında pek fark olduğunu zannetmiyorum ama kamera konusunda Pro modelin çok daha iyi işler çıkardığını söyleyebilirim.

kAnshin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
Pocophone F1
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Koçara teşekkür ederim. Direnç dışında IMEI atılması mümkün değil diye bahsetmişsiniz. Bu şimdilik mi bu şekilde yoksa ilerleyen zamanlarda değişebilir mi? Özellikle Mi 13 serisine niyetim var.

Koçara

Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
49
kAnshin
11 serisiyle birlikte Xiaomi cihazlarında yazılımla IMEI repair dönemi sona erdi. Bir ara Samsung' larda uygulanan server yöntemiyle yapılabildiği söylendi ama o da şehir efsanesi çıktı. Şu an güncel hangi cihazı alırsanız alın ( çift katmanlı olanlar hariç) direnç yöntemiyle kayıt yaptıracaksınız.
İlerleyen zamanlarda ne olur? Bu cevabını kimsenin bilmediği bir soru.

eaytekin35

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
emre
Cihazım
mi note 10
Konular
2
Evet size söylenen doğru. Tek sim slotunu 4 ay, yılbaşında sıfırlanacağı için de gelecek sene her iki simi 4+4 yani toplamda 12 ay kullanabilirsiniz.
MEI konusuna gelince... Bu iki cihaza direnç dışında IMEI atılması mümkün değil. ( Pro modeline direnç yöntemi de uygulanamıyor )
Ben beş aydır Xiaomi 13 pro kullanıyorum ve son derece memnunum. Aynı işlemciye sahip olduğu için performans ve stabilite anlamında aralarında pek fark olduğunu zannetmiyorum ama kamera konusunda Pro modelin çok daha iyi işler çıkardığını söyleyebilirim.
5 yıldır 13 pro nasıl kullanıyosun bro çıkalı kac oldu ?

Koçara

Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
49
Bro mu?
eaytekin35
Konulara yorum yazarken biraz ciddiyet takının lütfen. Kaldı ki beş ay ifadesini beş yıl olarak okumak ciddiyetten öte bir sağlık sorunudur. Yani sırf cevap yetiştirmiş olmak için yorum yapmak hem konunun bütünlüğünü bozuyor hem de görüntü kirliliği oluşturuyor.
Sizce de öyle değil mi?

Hasan_42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi13tpro
Meslek
Özel sektör
Konular
2
.

Son düzenleme:

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Direnç olmuyor diye vazgeçip, Mi 14 e odaklanmış iken bu haber iyi olmadı yahu, kim yaptırmış, yapıyor, ilk defa duydum

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

Üst Alt