GÜNCELLEME: HYPEROS EU 2
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
yorum için teşekkür ederim paylaştığınız romu kurmak istiyorum indirip direk bilgisayar üzerinden yüklesem problem olurmu peki fastboot moduna alıp ?hocam bir önceki sürümü android 14 ü temiz kurulum ile deneyebilirsiniz eğer bir sıkıntı çıkarsa mi flaş üzerinden orjinal rom yükleyin rom yüklerken bl kapatmadığınız sürece çözülmeyecek bir sıkıntı olmayacaktır. yaparken bir hata alırsanız yazabilirsiniz
hocam hiç fake romlu cihaz denk gelmedi bana bunla ilgili bir tecrübem yok bir sıkıntı çıkarsa her şekilde mi flaş ile temiz kurulum yapacaksınız zaten ben olsam direk hbrit şekilde eu romu kurmayı denerdim eğer açılırsa sorun yok. eğerki açılmaz ise mi flaş üzerinden temiz orginal rom kurardım.yorum için teşekkür ederim paylaştığınız romu kurmak istiyorum indirip direk bilgisayar üzerinden yüklesem problem olurmu peki fastboot moduna alıp ?
direk bu fake romun üzerine yükleyebilir miyim bu romu fastboottan
dediğiniz hibrit rom bunu peki çunki bu romu kurmak istiyorumhocam hiç fake romlu cihaz denk gelmedi bana bunla ilgili bir tecrübem yok bir sıkıntı çıkarsa her şekilde mi flaş ile temiz kurulum yapacaksınız zaten ben olsam direk hbrit şekilde eu romu kurmayı denerdim eğer açılırsa sorun yok. eğerki açılmaz ise mi flaş üzerinden temiz orginal rom kurardım.
evet hocam 1. sayfada kurulum adımları mevcutdediğiniz hibrit rom bunu peki çunki bu romu kurmak istiyorum
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir