- Adım
- Seçkin
- Cihazım
- Redmi note 9s
- Meslek
- Yönetmen
- Konular
- 4
Biraz daha bekleyelim o zamangaleri atma sorunu devam ediyor
Kardeş 24.1.8 in üzerine mi kurulum yaptın yoksa temiz kurulum mu yaptın ?galeri atma sorunu devam ediyor
temiz kurulum ile denedim suan eu beta ve stabil romlar da bu sorun var bir kaç haftaya çözelmesini ümit ediyorum.Biraz daha bekleyelim o zaman
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kardeş 24.1.8 in üzerine mi kurulum yaptın yoksa temiz kurulum mu yaptın ?
Hocam şöyle bir çözüm buldum galeriye girip fotoğrafın üzerine basılı tuttuğumuzda fatoğrafları seçebiliyoruz bu konumdayken isteğin fotoğrafı açıp gezinme yap atmıyor dışarı.temiz kurulum ile denedim suan eu beta ve stabil romlar da bu sorun var bir kaç haftaya çözelmesini ümit ediyorum.
kamerada iken resim çekince direk sol alttan fotoğrafı acında da atmıyormus öyle yazmışlar hep deneyemedim eea dayım suanHocam şöyle bir çözüm buldum galeriye girip fotoğrafın üzerine basılı tuttuğumuzda fatoğrafları seçebiliyoruz bu konumdayken isteğin fotoğrafı açıp gezinme yap atmıyor dışarı.
şuan hangi rom yüklü hocamhocam dirençli cihaz var elimde ne twrp var ne başka bişi imei gitmeden bu romu nasıl kurabilirim
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Not: Eu romlar artık Hybrid olarak yayınlanıyor, Peki bu nedir ne işimize yarar diye soracak olursanız : İndirdiğiniz rom dosyasını ister fastboot üzerinden ister twrp üzerinden kurulum imkanı tanıyor size.
Android 14 ile beraber twrp ler kararlı çalışmadığından hybrid olarak kurulum yapın.
Kurulum işlemleri:
Boot ekranında kalırsa:
- "Bootloader kilidiniz açık olmalıdır." İndirdiğiniz Fastboot dosyasını klasöre çıkart diyerek masaüstüne çıkarın
- Cihazı fastboot moda alın (Ses kısma+power tuş kombinasyonu)
- İlk defa Eu Rom kuruyorsanız klasörün içindeki windows_fastboot_first_install_with_data_format.cmd komut dosyasına sağ tıklayın ve yönetici olarak çalıştırın
- Kurulum işlemi otomatik olarak başlamıştır, kurulum bitene kadar cihazını ellemeyin
- Eu rom kullanıyor ve güncelleme yapmak istiyorsanız klasör içindeki windows_fastboot_update_rom dosyasını çalıştırmanız yeterli.
- Cihaz boot ekranı döngüsüne girerse cihazı ses açma ve güç tuşlarına basarak cihazı recovery moduna alın
- Gelen kurtarma ekranında wipe data diyerek format atın ve cihazı yeniden başlatın
CHANGELOG
Sistem
Düzeltmesi - Bir ART sorunu nedeniyle ROM güncellemesinden sonra uygulamalar çöküyordu
Kontrol merkezi
Düzeltmesi - Bazı durumlarda kontrol merkezi ve Bildirim gölgesi çakışıyor
Ayarlar
Yeni - Durum çubuğunda gösterilen bildirim simgelerinin sayısını seçebilirsiniz [Xiaomi 14 serisi hariç]
Eğer Galeri sizin için çöküyor, bu adb komutlarını çalıştırın
Kod:
adb shell pm clear com.miui.gallery
adb shell pm clear com.miui.mediaeditor
adb reboot
Ekran resimleri eklenecektir, İlerliyen saatlerde konu güncellenecek.
Kurulum sırası ve sonrasında oluşabilecek sorunlardan dolayı Forum ve Forum Yöneticilerimiz sorumlu tutulamaz.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
[/SPOILER
Son çıkan güncellemeyi de listeye ekle istersen.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Not: Eu romlar artık Hybrid olarak yayınlanıyor, Peki bu nedir ne işimize yarar diye soracak olursanız : İndirdiğiniz rom dosyasını ister fastboot üzerinden ister twrp üzerinden kurulum imkanı tanıyor size.
Android 14 ile beraber twrp ler kararlı çalışmadığından hybrid olarak kurulum yapın.
Kurulum işlemleri:
Boot ekranında kalırsa:
- "Bootloader kilidiniz açık olmalıdır." İndirdiğiniz Fastboot dosyasını klasöre çıkart diyerek masaüstüne çıkarın
- Cihazı fastboot moda alın (Ses kısma+power tuş kombinasyonu)
- İlk defa Eu Rom kuruyorsanız klasörün içindeki windows_fastboot_first_install_with_data_format.cmd komut dosyasına sağ tıklayın ve yönetici olarak çalıştırın
- Kurulum işlemi otomatik olarak başlamıştır, kurulum bitene kadar cihazını ellemeyin
- Eu rom kullanıyor ve güncelleme yapmak istiyorsanız klasör içindeki windows_fastboot_update_rom dosyasını çalıştırmanız yeterli.
- Cihaz boot ekranı döngüsüne girerse cihazı ses açma ve güç tuşlarına basarak cihazı recovery moduna alın
- Gelen kurtarma ekranında wipe data diyerek format atın ve cihazı yeniden başlatın
CHANGELOG
Sistem
Düzeltmesi - Bir ART sorunu nedeniyle ROM güncellemesinden sonra uygulamalar çöküyordu
Kontrol merkezi
Düzeltmesi - Bazı durumlarda kontrol merkezi ve Bildirim gölgesi çakışıyor
Ayarlar
Yeni - Durum çubuğunda gösterilen bildirim simgelerinin sayısını seçebilirsiniz [Xiaomi 14 serisi hariç]
Eğer Galeri sizin için çöküyor, bu adb komutlarını çalıştırın
Kod:
adb shell pm clear com.miui.gallery
adb shell pm clear com.miui.mediaeditor
adb reboot
Ekran resimleri eklenecektir, İlerliyen saatlerde konu güncellenecek.
Kurulum sırası ve sonrasında oluşabilecek sorunlardan dolayı Forum ve Forum Yöneticilerimiz sorumlu tutulamaz.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir.