- Adım
- Ali
- Cihazım
- Xiaomi mi 11t
- Konular
- 12
Öncelikle herkese iyi forumlar, Şuan Xiaomi 13 ultra kullanıyorum genel olarak kamerasından çok memnun olsamda Süper ay modunu beğenmedim , aşağı yukarı çektiğim 10 ay fotoğrafından sadece 1 2 sinde ay ı algılayıp yapay zeka ile işleme yapıyor geri kalanlar ise çok kötü çıkıyor bu sorunu nasıl düzeltebilirim bazen hiçbirini algılamıyor bazen sürekli algılıyor çözemedim ama kararlı çalışmıyorum diyebilirim örnek fotoğrafları koyacağım iki foto da sabit olarak aynı anda çekilmiştir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yazmayı unutmuşum Mevcut rom Hyperos 1.0.6.0 UMAMIXM fake romÖncelikle herkese iyi forumlar, Şuan Xiaomi 13 ultra kullanıyorum genel olarak kamerasından çok memnun olsamda Süper ay modunu beğenmedim , aşağı yukarı çektiğim 10 ay fotoğrafından sadece 1 2 sinde ay ı algılayıp yapay zeka ile işleme yapıyor geri kalanlar ise çok kötü çıkıyor bu sorunu nasıl düzeltebilirim bazen hiçbirini algılamıyor bazen sürekli algılıyor çözemedim ama kararlı çalışmıyorum diyebilirim örnek fotoğrafları koyacağım iki foto da sabit olarak aynı anda çekilmiştir