Yardım Xiaomi 13 Ultra ROOT nasıl atılır?

Seckinsahin34

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Seçkin
Cihazım
Redmi note 9s
Meslek
Yönetmen
Konular
8
Herkese merhaba

Cihazımda daha önce hyperos yüklemiştim. Kilit vs. Açık yani. Ancak kullandığım bir kamera uygulaması için root işlemi yapmam gerektiğini söyledi yazılımcısı.

Bana bir kod verecek, root işlemi sırasında o kodu yazmam gerekiyormuş. Kamera uygulaması motioncam. 60fps root işleminden sonra düzgün çalışıyor. Bu sebeple yapmam gerekiyor...

Nasıl yapabilirim? Herhangi bir şey silinir mi? Hangi yolu izlemem gerekiyor. Şimdiden teşekkür ederim.

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Root işlemi sırasında kod girme olayı yok. Apatch için superkey girme olayı var, kendisi yamalı boot.img dosyası verecekse kendiniz yapın daha iyi.

Çok kabaca Apatch kurulumu şöyle:
Kullandığınız romun fastboot hâlini indirin. Dosya içinden boot.img dosyasını alıp Apatch uygulaması ile flaşlayın (şifre oluşturmanızı isteyecek bu sırada). Sonra fastboottan yamalı dosyayı flaşlayın. Cihazı açıp Apatch'e girip oluşturduğunuz şifreyi yazın. Apatch aktif olacaktır.

Bu işlem için tüm adımları nette bulabilirsiniz. Forum'da da konular mevcut. Sizin araştırıp öğrenerek yapmanız sonrasında kullanım için daha çok işinize yarayacaktır.

0x50e4ff

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammet
Cihazım
Note 12 Pro 5g
Konular
2
Herkese merhaba

Cihazımda daha önce hyperos yüklemiştim. Kilit vs. Açık yani. Ancak kullandığım bir kamera uygulaması için root işlemi yapmam gerektiğini söyledi yazılımcısı.

Bana bir kod verecek, root işlemi sırasında o kodu yazmam gerekiyormuş. Kamera uygulaması motioncam. 60fps root işleminden sonra düzgün çalışıyor. Bu sebeple yapmam gerekiyor...

Nasıl yapabilirim? Herhangi bir şey silinir mi? Hangi yolu izlemem gerekiyor. Şimdiden teşekkür ederim.
root attın mı?

B T B

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bekir Talay
Cihazım
Xiaomi 12T
Konular
27
Hocam hyperos yükledim işte bir şekilde. Root mu atmış oluyorum bilemedim. Bl yi açmıştım. Sonra hyperos yükledim. Bu vaziyette duruyor telefon.
Bu root değil rom atmak sürümü yükseltmek veya düşürmek. Root farklı bir şey cihazın kökünü açmaktır yani cihaz artık tamamıyla senin himayen altında olmasıdır. Lakin 13 ultra ya root atma önerisinde bulunmam çünkü Android 14 sürümünde telefon kafayı yiiyor kendi kendi işlemler yapıyor diye şikayet aldık

Seckinsahin34

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Seçkin
Cihazım
Redmi note 9s
Meslek
Yönetmen
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu root değil rom atmak sürümü yükseltmek veya düşürmek. Root farklı bir şey cihazın kökünü açmaktır yani cihaz artık tamamıyla senin himayen altında olmasıdır. Lakin 13 ultra ya root atma önerisinde bulunmam çünkü Android 14 sürümünde telefon kafayı yiiyor kendi kendi işlemler yapıyor diye şikayet aldık
Anladım. Ya sorunum biraz önemli ama daha sonra problemli bir telefonla da uğraşmak istemem tabi.
Uygulamayla alakalı grupta bir arkadaş şöyle bir açıklama yapmış.

Root sırasında bahsettiği bölüme bu kodları girmem gerektiğini söyledi.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Ekli dosyalar

• 1000067788.jpg
    1000067788.jpg
    725,5 KB · Görüntüleme: 12

soundhs

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
oguzhan
Cihazım
poco x3 pro
Konular
2
Merhaba hocam bir sorum olacaktı konudan bağımsız bende 13 ultra Alicam yarın da direnç kayıtlı çift sim aktif bootloader kilidi açabilir miyiz acaba sizinki global mi telefon nasıl açtınız

B T B

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bekir Talay
Cihazım
Xiaomi 12T
Konular
27
Anladım. Ya sorunum biraz önemli ama daha sonra problemli bir telefonla da uğraşmak istemem tabi.
Uygulamayla alakalı grupta bir arkadaş şöyle bir açıklama yapmış.

Root sırasında bahsettiği bölüme bu kodları girmem gerektiğini söyledi.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Onu yapanları gördüm ama yinede tavsiye etmem ama sana kalmış iş

Üst Alt