Yardım Xiaomi 13 Ultra Rom Hakk.

omerSen

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Note 6 pro
Konular
0
Hyperos için uygun TWRP varmıdır acaba?

ErdincFE

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdinc
Cihazım
Mi13Ultra
Konular
2
Hyperos için uygun TWRP varmıdır acaba?
Durum android sürümü ile alakalı. And13 için ve 14 için twrp mevcut fakat şöyle bir problem yaşadım ben and13 te iken and14 bir roma geçmek için and14 destekli twrp yi kurmak gerekiyor fakat o zaman twrp dokunmatigi çalışmıyor. Bende eu romun son dev sürümünü fastboot ile yükleyip and14 destekli twrp yi kurdum. Yani and13 ten and14e geçecekseniz sizde de bendeki gibi bir durum yaşanabilir. Yok and14 ten and14 başka roma geçecekseniz muhtemelen problem yaşamayacaksınz.

omerSen

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Note 6 pro
Konular
0
Durum android sürümü ile alakalı. And13 için ve 14 için twrp mevcut fakat şöyle bir problem yaşadım ben and13 te iken and14 bir roma geçmek için and14 destekli twrp yi kurmak gerekiyor fakat o zaman twrp dokunmatigi çalışmıyor. Bende eu romun son dev sürümünü fastboot ile yükleyip and14 destekli twrp yi kurdum. Yani and13 ten and14e geçecekseniz sizde de bendeki gibi bir durum yaşanabilir. Yok and14 ten and14 başka roma geçecekseniz muhtemelen problem yaşamayacaksınz.
Hocam ben eu roma TWRP üzerinden değil hibrit olduğu için direk pc den yükleyeceğim ama qcn yedeği almak için TWRP kurmak istiyorum

ErdincFE

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdinc
Cihazım
Mi13Ultra
Konular
2
Hocam ben eu roma TWRP üzerinden değil hibrit olduğu için direk pc den yükleyeceğim ama qcn yedeği almak için TWRP kurmak istiyorum
13 destekli twrp kurup yedeginizi alıp sonra rom değiştirebilirsiniz ama hibrit rom yükleme esnasında zaten imei gitmiyor.

Üst Alt