HyperOS Xiaomi 13 Ultra (ishtar) - Rusya Kararlı - OS1.0.7.0.UMARUXM

ErdincFE

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdinc
Cihazım
Mi13Ultra
Konular
2
Ben aşağıdaki sürümü kullanıyorum, yüklerken de bunu kullandım.
Hocam merhaba twrp den kurulum yapamadım fastboot tan yükleme yapcam. Ben mi Flash tan yapcam sanıyordum ama zip içindeki işaretlediğim dosyayı çalıştırmam yetiyor sanırım doğru mudur? Yanlış bir şey yapmak istemiyorum.

Ekli dosyalar

• IMG_20240913_201540.jpg
    IMG_20240913_201540.jpg
    4,1 MB · Görüntüleme: 24

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
523
Hocam merhaba twrp den kurulum yapamadım fastboot tan yükleme yapcam. Ben mi Flash tan yapcam sanıyordum ama zip içindeki işaretlediğim dosyayı çalıştırmam yetiyor sanırım doğru mudur? Yanlış bir şey yapmak istemiyorum.
Bu resmini attığınız XiaomiEu romu ama, Rusya romu değil farkında mısınız? Eğer bu konudaki romu yükleyecekseniz güncelleme paketini seç diyerek yükleyebilirsiniz, yok eğer XiaomiEu yükleyecekseniz gösterdiğiniz dosyaya tıklamanız yeterli olur.

ErdincFE

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdinc
Cihazım
Mi13Ultra
Konular
2
Bu resmini attığınız XiaomiEu romu ama, Rusya romu değil farkında mısınız? Eğer bu konudaki romu yükleyecekseniz güncelleme paketini seç diyerek yükleyebilirsiniz, yok eğer XiaomiEu yükleyecekseniz gösterdiğiniz dosyaya tıklamanız yeterli olur.
farkındayım hocam sizin kullanıyorum dediğiniz rom değil mi bu? evet bu başlık altında eu romun konuşulması saçma oldu aslında özelden yazsaydım keşke.

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
523
farkındayım hocam sizin kullanıyorum dediğiniz rom değil mi bu? evet bu başlık altında eu romun konuşulması saçma oldu aslında özelden yazsaydım keşke.
Yok sorun değil, bir seferlik bir şey olmaz angel~~ evet kullandığım Eu sürümü bu.

ErdincFE

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdinc
Cihazım
Mi13Ultra
Konular
2
Yok sorun değil, bir seferlik bir şey olmaz angel~~ evet kullandığım Eu sürümü bu.
Dün akşam kurulumu yaptım yardımlarınız için teşekkür ederim. Rom gerçekten güzel hoşuma gitti tayvan kadar ısınmıyor. Birde tamamı Türkçe olsaymış çok hoş olurmuş :)

Nazım48

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Nazım
Cihazım
Mi 13 Ultra
Konular
0
Başlıktaki romu kullanıyorum. Isınma, şarj vs. sorun yaşamadım. Taiwan romda çeviri uygulamasında tuşların altında türkçeyle beraber taiwan albesi var. Eu rom tam türkçe değil. Global ve EEA rom normal standartta zaten. Xiaominin kendi arama ve sms uygulaması olsun diyorsanız Rusya romu adamdır. Bu işlere çok kafa yormaya gerek yok . Mi Flash ile fastboot romu yükle geç :)

ErdincFE

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdinc
Cihazım
Mi13Ultra
Konular
2
Başlıktaki romu kullanıyorum. Isınma, şarj vs. sorun yaşamadım. Taiwan romda çeviri uygulamasında tuşların altında türkçeyle beraber taiwan albesi var. Eu rom tam türkçe değil. Global ve EEA rom normal standartta zaten. Xiaominin kendi arama ve sms uygulaması olsun diyorsanız Rusya romu adamdır. Bu işlere çok kafa yormaya gerek yok . Mi Flash ile fastboot romu yükle geç :)
Tayvan romda ki o alfabe ayarlardan kapanıyordu 14.0.6 kurulu idi Telegram gurubunda çok sevilen bir rom olmasına rağmen bende saçma sapan bir ısınma vardı öyle forumaları dolanırken bile batarya 39 derece civarında idi telefondan soğudum resmen. Onun için yarım yamalak Türkçe ile bu rom mutlu etti beni :) ama bir ara can sıkıntısı yaşarsam ilk bu romu denerim. Teşekkür ederim 😊

ErdincFE

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdinc
Cihazım
Mi13Ultra
Konular
2
Birde konudaki rom ile ilgili soru sorayım :) 1.0.6 da 8 saat ekran süresi aldığınızı yazmışsınız 1.0.7 de durum nedir? Birde çift tıklama ile ekran kilidi var mı bu romda?

Nazım48

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Nazım
Cihazım
Mi 13 Ultra
Konular
0
Birde konudaki rom ile ilgili soru sorayım :) 1.0.6 da 8 saat ekran süresi aldığınızı yazmışsınız 1.0.7 de durum nedir? Birde çift tıklama ile ekran kilidi var mı bu romda?
1.0.7'de ekran süresi aynı bir şey değişmedi. Çift tıklama ile ekran kilidi yok.

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
523
Ya arkadaşlar şu ekran süresi olayını artık aşın ya :) Herkesin aldığı ekran süresi değişebilir, bulunduğu konum, şebeke çekme oranı vs bunlar değiştirir o değerleri.

Üst Alt