Çözüldü Xiaomi 13 Ultra direnç kayıtlı Donma ve Yeniden başlatma sorunu

farukkkere

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Faruk
Cihazım
13 ultra
Konular
4
Herkeze iyi forumlar xiaomi 13 ultra drenç kayıtlı cihaz aldım telefon random şekilde donup ekran bazen çizik çizik oluyor bazen direk kapanıyor ve yeniden başlatıyor sim kilit ekranına geliyor , Denemediğim yol kalmadı sadece tercih edilen ağ türünü 3 g ye aldığımda bunu yapmıyor 4.5g ve 5 g seçili iken bunu yapıyor hattım vodafone neyle alakalı olabilir bilgisi olan başına gelen var mı? Cihaz Çin cihazı band 20 yok bundan kaynaklı olabilir mi ve bu durum nasıl çözülür tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Arkadaşlar merhaba.
12/256 Mi 13 ultra cihazım gün içinde 3/4 kez belki 5 kez bir anda donuyor ve belli süre 50 sn /60 sn ) gibi bekleyip yeniden başlıyor.
Şuan cihazımda 1.0.1.0 UMARUXM Rus romu sürümü yüklü (Hyperos).
Hani bilgisayar bir uygulama esnasında bir anda mavi ekran hatası verir ya aynı o şekilde donuyor.
Sürüm değişikliği yaptım fakat arada yine sorunu nadir de olsa tekrarladığını gözlemledim. Çok can sıkıcı bir durum. Ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim. Sürçü lisan ettiysem affola.
Şimdiden Tüm islam âleminin ve güzel Vatanımızın Ramazan Bayramı mübarek olsun.
bu arkadaşla aynı sorunu yaşıyoruz

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Bootloader kilidi açık mı? Söylediğiniz sorunlar imei işleminin hatalı yapılmış olabileceğini işaret ediyor

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Romla alakalı olacağını zannetmem. Doğru şekilde imei işlemi yapıp denemek gerekli

Oyla:

Kensie

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
0
Cihazım
Mİ 10t
Konular
49
Dirençli telefon alınmaz, direnç işlemi çok tehlikeli muhtemelen direnç işlemini uygularken anakarta zarar verdiler ondan böyle yapıyor donanımsal bir şey, yazılım ya da Vodafone ile alakası yok ben bu yüzden alamıyorum yeni yöntem çıkana kadar bekleyeceğiz çıkmazsa da Samsung ile devam edeceğiz benden tavsiye dirençli telefon almayın aldırmayın

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
direnç ya da donanımsal bir sorun yoktu cihazda yazılımsal sorunları giderildi.. ✅✅✅

Oyla: Çözüm

Darkwawe

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Görkem
Cihazım
Poco X6 Pro
Konular
6
Arkadaşın belirttiği sorun giderildimi ?

Oyla:

Babycore

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Şükrü
Cihazım
Xperia 1
Konular
4
Merhabalar benim sorunum hala devam etmekte. Cihazımı satın aldığım arkadaşlara teknik servis için gönderdim oradan haber bekliyorum. Telefon gelince test edip sonucu buraya yazacağım.

Oyla:
Üst Alt