Yardım Xİaomi 13 Ultra DFT Pro ile bl kilidi açma

• Konbuyu başlatan apn0s
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 4
  • Görüntüleme 215

apn0s

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Çınar
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Öğrenci
Konular
5
mi 13 ultra cihazım var kaçak bl kilidi kapalı rom atmak istiyorum sonra imei repair yapmak istiyorum giderse dft pro ile bl kilidini açabilir miyim cihazın içinden açmaya çalışırken geliştirici seçeneklerinden oem kilit aç diyorum hesap ekle diyorum
"The place where the account is registered does not match the place where the phone is sold"

BatTech

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Cemil
Cihazım
iphone 15 pro
Meslek
Teknisyen
Konular
0
mi 13 ultra cihazım var kaçak bl kilidi kapalı rom atmak istiyorum sonra imei repair yapmak istiyorum giderse dft pro ile bl kilidini açabilir miyim cihazın içinden açmaya çalışırken geliştirici seçeneklerinden oem kilit aç diyorum hesap ekle diyorum
"The place where the account is registered does not match the place where the phone is sold"
dft pro mi13 ultra bl kilidi açamazsın server üzerinden açılabilir buda pahalı bir işlemdir. Cihazınız (The place where the account is registered does not match the place where the phone is sold) bu hatayı verdiğine göre çin cihazıdır çin cihazlarında zaten bl açamazsınız server bulsanız bile aşırı derecede pahalıdır

apn0s

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Çınar
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Öğrenci
Konular
5
dft pro mi13 ultra bl kilidi açamazsın server üzerinden açılabilir buda pahalı bir işlemdir. Cihazınız (The place where the account is registered does not match the place where the phone is sold) bu hatayı verdiğine göre çin cihazıdır çin cihazlarında zaten bl açamazsınız server bulsanız bile aşırı derecede pahalıdır
çin telefon numarasi ile çin merkezli mi hesabı açsam yapabilir miyim?

BatTech

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Cemil
Cihazım
iphone 15 pro
Meslek
Teknisyen
Konular
0
çin telefon numarasi ile çin merkezli mi hesabı açsam yapabilir miyim?
onlar tek yeterli değil 1.mi hesabın 5'inci seviye olması lazım 2. çin vatandaşlığın olması lazım

apn0s

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Çınar
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Öğrenci
Konular
5
onlar tek yeterli değil 1.mi hesabın 5'inci seviye olması lazım 2. çin vatandaşlığın olması lazım
çin hesabı açtım hypersploit ile oem kilit açma dedim 168 saat verdi 1 hafta sonra tekrar haber veririm

Üst Alt