Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SoruXiaomi 13 ultra çin bootloader kilidi hakkinda.
Hocam NC unlock tan Xiaomi 13 ultra global convert paketini satın alın. Adamlar bilgisayarına bağlanarak telefonu edl moda alıyor oradan global rom yazdiriyor. Sonrasında normal bir şekilde bl kilidini açabilirsin. BL kilidi açıldıktan sonra istediğiniz romu kurabilirsiniz. Hyper os 1 kurulu ise 30 günlük Xiaomi community hesabımızın olması gerekiyor. Şimdi bu xiaomilerde server kayıt mevzusu nasıl dönüyor bilmiyorum ama sorun çıkaracağını düşünmüyorum mantığına bakarak. Yine de size kalmış sorumluluk kabul etmiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam cevabı üstteki arkadaşa yazdım oradan bakabilirsiniz. Kusura bakmayın uzun zamandır forum'a girmiyordum görmemişim.
Bunu yapan birileri var mı telefonu götürüp yaptırabileceğimiz. Telefonum güncelleme almıyor. Çin cihazı olduğundan şebeke sorunları oluyor. Bazen çekiyor bazen az çekiyor. Bıktırdı gerçekten telefonu kırıp atmak üzereyim. Yardımcı olursanız çok sevinirim