HyperOS Xiaomi 13 Pro XiaomiEu Android HyperOS

weepanimuwatcher

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
zort
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Konular
34
Hocam, HyperOS 2 ile sizin cihazda ne gibi güzel değişiklikler oldu, yazın da, Koçara hocam kendi globaline gelene kadar çatlamasın, bilgi sahibi olsungiggle~~

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
dürüst olmak gereksirse pek abartacak birsey yok,ayarlar kismi biraz yeniden tasarlanmis, yeni kilit ekranlari var bir kac tane, bir de bana galiba sistem fontunu degistirmisler gibi geldi daha dar duruyor fontlar,bence guzel bir degisme olmus,pil konusu sanki hyperos 1 ile ayni guncelleme vs derken %10 pil gitti zaten onumuzdeki gunlerde bakacagiz bakalim 6 saat 30 dk'dan daha iyi bir ekran süresi alabilecekmiyim diye

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
45
Hocam, HyperOS 2 ile sizin cihazda ne gibi güzel değişiklikler oldu, yazın da, Koçara hocam kendi globaline gelene kadar çatlamasın, bilgi sahibi olsungiggle~~

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Benim acelem yada bir beklentim yok hocam. Yıl sonuna kadar gelir nasılsa. 2027 ye kadar daha çok güncelleme alırız merak etmeyin
Cihazı yakında emekliye ayrılacak olanlar düşünsün.8=)giggle~~

weepanimuwatcher

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
zort
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Konular
34
Benim acelem yada bir beklentim yok hocam. Yıl sonuna kadar gelir nasılsa. 2027 ye kadar daha çok güncelleme alırız merak etmeyin
Cihazı yakında emekliye ayrılacak olanlar düşünsün.8=)giggle~~
1-2 yıla emekliye ayırmayı düşündüm ben de ama, hiç kayıt olan 13 pro gibi yd cihaz yok markette, Vivo x100/x200 pro ve OnePlus 12 gözümü çeliyor ama hem neredeyse 13 pronun iki katı kadar fiyatları hem de kayıt meselesi yok, zaten sahibinden'de yd op12 20-25k, yurtiçi op12 40k falan. 12'nin pil ömrünü çok met ediyorlar ama bütçeyi aşıyor şuan :D

bu telefon fiyatları yüzünden bence bana artık 2 yılda 1 pil değişimi yapıp telefondan duman çıkıp kapanana kadar kullanmaya devam etmek daha mantıklı :D :D :D

Üst Alt