- Adım
- emre
- Cihazım
- mi note 10
- Konular
- 2
Bugün itibari ile direnç çıkmıştır arkadaşlar risk karşıya ait ben sattım 14 pro Alaçam diye kullanan arkadaşların gözü aydın
Bugün itibari ile direnç çıkmıştır arkadaşlar risk karşıya ait ben sattım 14 pro Alaçam diye kullanan arkadaşların gözü aydın
teknoway istanbul ve burasıKim nerede yapıyor ?
teknoway istanbul ve burasıLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Zorlatmak gibi olmasın ama yaptırıp ref olabilecek biri var mı? Temiz iş ise Bursa'dan İstanbul'a yollayabilirim cihazıteknoway istanbul ve burasıLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Daha fazla bilgimiz varsa pm atabilirmsimiz tşkServer kayıt çıktı Çanakkale de telefoncu 4 bine yapior şuan ark yaptırıyor eğer sorun olmazsa haber verecem.size
ben verdim yapsınlar diye, 1-2 güne elime geçecek deneyimlerimi yazarım (kendim konu açtım onun hakkında oraya yazarım büyük ihtimalle)slm benim telefonum kapandı kullana mıyorum kayıt yaptıran oldumu bana yazsın
geçti elime, parmak izi sensörü ölüydü, kendim kalibre ettim onun dışında sorun yok. Normalde bazı telefonlarda dirençten sonra pil hızlı biter o sorun da yokben verdim yapsınlar diye, 1-2 güne elime geçecek deneyimlerimi yazarım (kendim konu açtım onun hakkında oraya yazarım büyük ihtimalle)
ne oldu hocam server kayıt işi?Server kayıt çıktı Çanakkale de telefoncu 4 bine yapior şuan ark yaptırıyor eğer sorun olmazsa haber verecem.size