Yardım Xiaomi 13 Pro brick problemi

cons1905

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Görkem
Cihazım
Mi 9
Konular
1
Arkadaşlar merhaba. Clean and lock seçeneğini açık unutmak gibi bi aptallık ettim. Çözüm için yardımcı olabilecek var mı ? Cihaz fastboot modunda açılıyor. bootloader açık olarak aldım. maalesef şifre elimde yok. Neler yapılabilir ? Cihaz yurtdışı.

cons1905

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Görkem
Cihazım
Mi 9
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yerine 14 ultra aldım ama bu cihaz elimde kalmasın arkadaşlar. Yardımcı olur musunuz ?

alibeyo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Redmi 12
Konular
12
Yerine 14 ultra aldım ama bu cihaz elimde kalmasın arkadaşlar. Yardımcı olur musunuz ?
Telefonda mi hesabı varsa hattı çıkar başka tele tak. Fastboot moda al PC de mi unlock ile hesaba giriş yap kilidi açmayı dene.

cons1905

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Görkem
Cihazım
Mi 9
Konular
1
Telefonda mi hesabı varsa hattı çıkar başka tele tak. Fastboot moda al PC de mi unlock ile hesaba giriş yap kilidi açmayı dene.
hocam hesabın şifresini bilmiyorum. bootloader açık aldım.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Seçenekler
  • Çin romunda açmak. (bootloader kilidi açma başvurusu yapabilirseniz kilit açar global rom yüklersiniz.)
  • Server dan ücretli kilit açmak. (çin cihazlarını açan server uzun zamandır kapalı. tekrar açılır mı belirsiz.)
  • Direnç değişiminden sonra global rom yüklemek (çift katman cihaz olduğu için direnç işlemide zor herkes yapmıyor)
Üstteki seçenekleri okuyunca anlamışsınızdır sıkıntılı bir durum. Yapmamanız gereken bir şeyi yapmışsınız..

cons1905

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Görkem
Cihazım
Mi 9
Konular
1
Seçenekler
  • Çin romunda açmak. (bootloader kilidi açma başvurusu yapabilirseniz kilit açar global rom yüklersiniz.)
  • Server dan ücretli kilit açmak. (çin cihazlarını açan server uzun zamandır kapalı. tekrar açılır mı belirsiz.)
  • Direnç değişiminden sonra global rom yüklemek (çift katman cihaz olduğu için direnç işlemide zor herkes yapmıyor)
Üstteki seçenekleri okuyunca anlamışsınızdır sıkıntılı bir durum. Yapmamanız gereken bir şeyi yapmışsınız..
başvuru olayı nasıl oluyor hocam ?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
başvuru olayı nasıl oluyor hocam ?
yetkili hesap ile çin romunda açar teslim ederiz biz. Kalanına karışmayız. Çin romunda açıldımı bizim görevimiz ve sorumluluğumuz biter. Başvuru yapar kilit açabilirseniz global rom yüklersiniz.
Uzak bağlantı ile olur.

cons1905

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Görkem
Cihazım
Mi 9
Konular
1
yetkili hesap ile çin romunda açar teslim ederiz biz. Kalanına karışmayız. Çin romunda açıldımı bizim görevimiz ve sorumluluğumuz biter. Başvuru yapar kilit açabilirseniz global rom yüklersiniz.
Uzak bağlantı ile olur.
çin romunda kullanım olmuyor mu ? ne gibi kısıtlamalar var ?

Üst Alt