Yardım Xiaomi 13 pro 5g telefon videoları bilgisayara kayıt etme

xcoll

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
xcoll
Cihazım
13pro
Konular
3
xiaomi 13 pro 5g telefon videoları bilgisayara kayıt etme istıyorum usb kablo ile bilgisayara takıyorum videoların gorundugu dosya yok farklı dosyalarda kayıt ettıgım videoları bılgısayarda acamıyorum usbye aktarıp tv ızlemeyı denedım olmuyor acaba tlf videoları usb ye kayıt etmenın farklı bır yolu varmı tlf bir kaçtane 8-10dk video var

telefona direnç atılacak herşey sılınecek çunku acıl bılgısı olan yardım etsın...

birde telefonumu yemnıden baslatınca ımei görmuyor sım kartı dıger tarafa takıyorum oluyor bunun çözumu varmı acaba

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Telefona neden direnç attırıyorsunuz ki? artık bu cihazlara imei için ise kesinlikle direnç gerekmiyor server kayıt çıktı. Ve sıfırlanmadan yapılır.

xcoll

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
xcoll
Cihazım
13pro
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefona neden direnç attırıyorsunuz ki? artık bu cihazlara imei için ise kesinlikle direnç gerekmiyor server kayıt çıktı. Ve sıfırlanmadan yapılır.
redmi note 13 pro 5g hyperos yuklu telefoncuya gösterdım herşey silinecek diyor

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
redmi note 13 pro 5g hyperos yuklu telefoncuya gösterdım herşey silinecek diyor
hayır öyle bir şey yok. Dirençte gerek yok. Cihazınızı boş yere açtırmayın. Bilgisayar ayarlayın biz uzaktan sıfırlanmadan direnç değişmeden hallederiz. Bu bilgiyi bile yanlış veren kişinin yaptığı işinde zaten kaliteli olacağını sanmam.

Üst Alt