Ana Başlık Xiaomi 13 Kullanıcılar Kulübü - Bende Artık Bu Kulübün Üyesiyim

HiddeNKinG55

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 15
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.396
Merhaba arkadaşlar direnç ile çift sim imei kayıtlı mi 13 ile aranizdayim bl kilidi kapalı ve gljbal rom hyper os 3 yüklü şu anda. Tek eksiğim cihaza miui dilar arama ses kaydı istiyorum. 3 . Parti arama ses kaydedicileri düzgün çalışmıyor yardımcı olur musunuz

Bölge değiştirince geliyordu sanırım

seco.can.can54

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SercanSubaşı
Cihazım
17 ULTRA
Konular
24
Merhaba arkadaşlar direnç ile çift sim imei kayıtlı mi 13 ile aranizdayim bl kilidi kapalı ve gljbal rom hyper os 3 yüklü şu anda. Tek eksiğim cihaza miui dilar arama ses kaydı istiyorum. 3 . Parti arama ses kaydedicileri düzgün çalışmıyor yardımcı olur musunuz
ilk kurulum ekranında bölgeyi honghonk seçin kurulum bitince mesaj ve arama uygulaması gelir hocam

03ramazan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ramazan bey
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
4

seco.can.can54

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SercanSubaşı
Cihazım
17 ULTRA
Konular
24
Sıfırlama mı yapmam lazım recovery den mi yapmam gerekiyor imei uçmasın da aman hocam
araştırın bi hocam direnç kayıtlı cihazda sıfırlama sorun olabilir ama yöntem dediğim gibi

03ramazan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ramazan bey
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
4
araştırın bi hocam direnç kayıtlı cihazda sıfırlama sorun olabilir ama yöntem dediğim gibi
Çok araştırdım bi neticeye varamadım bu modeli kullanan az galiba hocam ondan bi sonuca varamadım ben de sıfırlama yapmadan kullanıyorum 2. El aldım cihazı

seco.can.can54

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SercanSubaşı
Cihazım
17 ULTRA
Konular
24
Çok araştırdım bi neticeye varamadım bu modeli kullanan az galiba hocam ondan bi sonuca varamadım ben de sıfırlama yapmadan kullanıyorum 2. El aldım cihazı
direnç biraz eski yöntem hocam artık server kaydı kullanılıyor cihaza fiziksel müdehale olmadan o yüzden çok kullanan yok cihazınız değil yani kayıt yöntemi sıkıntılı olduğu için tereddüt oluyor aldığınız kişi veya dükkana sorun sıfırlama yapabilirmiyim diye en kötü ihtimal

Üst Alt