Ana Başlık Xiaomi 13 Kullanıcılar Kulübü - Bende Artık Bu Kulübün Üyesiyim

healthypatient

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berk
Cihazım
Mi Band 3
Konular
2
Arkadaşlar yurt dışı kayıtsız Mi 13 almayı planlıyorum. Direnç işlemini kilidi kaldırdıktan sonra önümüzdeki sene yapmayı düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz?

mavi_mavi

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mavi_mavi
Cihazım
Xiaomi 12t pro
Konular
3
Arkadaşlar yurt dışı kayıtsız Mi 13 almayı planlıyorum. Direnç işlemini kilidi kaldırdıktan sonra önümüzdeki sene yapmayı düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz?
Cihazı 1.5 yıldır kullanıyorum hiç bir problem yaşamadım.
Bazen Klasik Xiaomi yazılımsal sorun olabilir nadir ama o da tüm cihazlarında geçerli onun dışında memnun kalırsınız.

Lexaionist

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunuscan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Grafiker
Konular
98
Direnç işlemini alır almaz yaptırın bence, ilerde sim değiştirmede sorun yaşabilirsiniz.

AsosyalBılgısayar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asosyal
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
3
İnfinix kullanıyorum başlarda güzeldi ama artık kasma donma gibi sorunlar bas gösteriyor. Çok fazla para bağlamadan mi 13 düşündüm direncli. Şarj ve ışlemci yonunden mutlu edermi acaba? Eski cihaz değil gibi sonuçta. Bu paraya başka seçenekte bulamadım.

qokhandede

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
5
İnfinix kullanıyorum başlarda güzeldi ama artık kasma donma gibi sorunlar bas gösteriyor. Çok fazla para bağlamadan mi 13 düşündüm direncli. Şarj ve ışlemci yonunden mutlu edermi acaba? Eski cihaz değil gibi sonuçta. Bu paraya başka seçenekte bulamadım.
şarj olarak beklentinize göre değişir ama cihaz yeterince tatmin edici olacaktır.

Lexaionist

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunuscan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Grafiker
Konular
98
Şarj yönünden mutlu eder ama miui 14 kullanman lazım.İşlemci zaten gen 2 kardeşim nasıl memnun etmeyebilirki,geçen senenin en tepe android işlemcisi.

Zaferksc78

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zafer
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Sporcu
Konular
37
Mi 13 Çin modeli kullanıyorum, çok da memnunum..
(Ama Global modeli öneririm, ben 512 GB'lik depolama bir tek Çin model de olduğu için Çin modelini tercih ettim.)
Şarj konusu çok iyi, görüntü tasarım da çok şık ve ele avuca gelen bir cihaz.
İşlemciye zaten söz yok, yağ gibi akıyor ve her türlü oyunu uygulamayı sorunsuz kasmadan takılmadan oynatıyor.
Ha şarj konusu iyi dedim ama 7/24 Pugb Mobile vs. oynayan kişiler için en iyi cihaza isterseler 20.000 batarya koysunlar yine de dayanmaz ve şikayet ederler..
Ben normal kullanımda 18-24 saat de bir takıyorum şarja ve yoğun kullanımda da günü çıkarıyor, 12 saatlik mesaili iş de şarja takma gereksinimi duymuyorum.

thewhitewolf89

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Suleyman
Cihazım
moto g
Konular
5
Yaklaşık bir yıldır Xiaomi 13 kullanıyorum, herhangi bir işlem yapılmadı kayıt için. Telefon çok iyi ama video çekerken bazı nesnelerde çizgiler oluşuyor hareket ettirince. Bunun bir ayarı var mı acaba ya da kamera da mi sorun var.

nediyonlasen

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Mi8 lite
Konular
62
Mi 13 Çin modeli kullanıyorum, çok da memnunum..
(Ama Global modeli öneririm, ben 512 GB'lik depolama bir tek Çin model de olduğu için Çin modelini tercih ettim.)
Şarj konusu çok iyi, görüntü tasarım da çok şık ve ele avuca gelen bir cihaz.
İşlemciye zaten söz yok, yağ gibi akıyor ve her türlü oyunu uygulamayı sorunsuz kasmadan takılmadan oynatıyor.
Ha şarj konusu iyi dedim ama 7/24 Pugb Mobile vs. oynayan kişiler için en iyi cihaza isterseler 20.000 batarya koysunlar yine de dayanmaz ve şikayet ederler..
Ben normal kullanımda 18-24 saat de bir takıyorum şarja ve yoğun kullanımda da günü çıkarıyor, 12 saatlik mesaili iş de şarja takma gereksinimi duymuyorum.
Bu cihazı garantili hariç globali bulmak zor sanirim

Üst Alt