Ana Başlık Xiaomi 13 Kullanıcılar Kulübü - Bende Artık Bu Kulübün Üyesiyim

brusk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özgür
Cihazım
Mi 13
Konular
8
Direnç işlemini yaptırdım, sıfır bir aracı tamirat için sanayiye götürüp başına gelecek absürt olasılıklar şeklinde düşüncem vardı,
hani lafta mükemmel ustalar vardır ya geçici tadilatı yapar ama orijinal halininde içinden geçer orasına burasına vidalar saplar :)
Öyle olmadı cihazın açıldığı kesinlikle anlaşılmıyor, kaliteli operatör farkıyla operasyon mükemmel

Ayrıca yapıştırdığı plaka yani imei full çekimle harika orj plakada her zaman full değildi, bu da bataryada oldukça fark ediyor

Birçok tamirat üstadı iyi kazanç nedeniyle bu direnç işlemine yönelmiş durumda,
Birçok kullanıcı da bu durum yüzünden mağdur sanırım

OZOGUL

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Şerif Mehmet
Cihazım
Mi6- EuRom 10.2
Konular
0
Merhabalar. Benim cihaz direnç işlemli ama henüz imei işlemi yapılmadı daha süresi var. Telefon arada bir arama yapmıyor, beni arayanlara ulaşılamıyor uyarısı veriyor. Kontrol ediyorum cihazda sinyal var. WhatsApp üzerinden arama yapıyorum sıkıntı yok. Çok kısa bir süre sonra düzeliyor. Bazende ben uçak moduna aç kapa yapıyorum öyle düzeliyor. Şuan taiwan 14.0.10 sürüm yüklü. Twrp ve kernelsu var. Sorunun kaynağını bulamadım. Fikri olan var mı?

2211133G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mavi_mavi

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mavi_mavi
Cihazım
Xiaomi 12t pro
Konular
3
Merhabalar. Benim cihaz direnç işlemli ama henüz imei işlemi yapılmadı daha süresi var. Telefon arada bir arama yapmıyor, beni arayanlara ulaşılamıyor uyarısı veriyor. Kontrol ediyorum cihazda sinyal var. WhatsApp üzerinden arama yapıyorum sıkıntı yok. Çok kısa bir süre sonra düzeliyor. Bazende ben uçak moduna aç kapa yapıyorum öyle düzeliyor. Şuan taiwan 14.0.10 sürüm yüklü. Twrp ve kernelsu var. Sorunun kaynağını bulamadım. Fikri olan var mı?

2211133G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam o bende de var cihazın yurt dışı bir cihaz ise ne yazık ki Xiaomi 13 lerde bunu yaşaman normal biraz nette araştırdıgima göre xioami ye özgü bir sorunmus.
İlk başlarda bende çok şikayet ettim ama hep olan bir şey değil birde 4.5 g kullanıyorsan o şikâyeti çok yaşarsın ben 3g ye geçtim artık eskisine nazaran yok gibi bir şey 👍

dursunhkaya

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Süpersin
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
7
Mi 13 yd çin cihazlariymis haliyle band 20 yokmus bu yüzden sorun yaşayan varmı bende mi 13 almak çok istiyorum ama bu benim kafamı kurcaliyor

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
164
Mi 13 yd çin cihazlariymis haliyle band 20 yokmus bu yüzden sorun yaşayan varmı bende mi 13 almak çok istiyorum ama bu benim kafamı kurcaliyor
Daha önce cn versiyon rn8 pro da kullandım şuanda mi13 teyim şehir içinde asla sorun çıkarmıyor .Ama kırsal yerlerde baz istasyonuna uzak yerlerde yada yer altı gibi yerlerde çekmez .Gerçi iphone 14 vardı bende oda benzer durumdaydı :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Direnç işlemini yaptırdım, sıfır bir aracı tamirat için sanayiye götürüp başına gelecek absürt olasılıklar şeklinde düşüncem vardı,
hani lafta mükemmel ustalar vardır ya geçici tadilatı yapar ama orijinal halininde içinden geçer orasına burasına vidalar saplar :)
Öyle olmadı cihazın açıldığı kesinlikle anlaşılmıyor, kaliteli operatör farkıyla operasyon mükemmel

Ayrıca yapıştırdığı plaka yani imei full çekimle harika orj plakada her zaman full değildi, bu da bataryada oldukça fark ediyor

Birçok tamirat üstadı iyi kazanç nedeniyle bu direnç işlemine yönelmiş durumda,
Birçok kullanıcı da bu durum yüzünden mağdur sanırım
İşlemi kime yaptırdınız peki ve temiz mi anakart işçiliği

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Redmi K60 Pro
Konular
12
YD global cihazlar da mevcut biraz daha pahalı sadece.
Çin cihazı da alınabilir şebeke o kadar kötü değil.

dursunhkaya

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Süpersin
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
7
YD global cihazlar da mevcut biraz daha pahalı sadece.
Çin cihazı da alınabilir şebeke o kadar kötü değil.
Hocam doğru diyorsunuzda şuan note 10 lite var global çalıştığım kurumda zar zor 4.5g çekiyor. Şimdi çin versiyon mi 13 alırsam bulunduğum ortamda çekmezse kafayı yerim ben günün hemen hemen çoğu zamanı Ayni odadayim sabah 8 akşam 5 çıkma imkanım yok odadan çalıştığım yer

hardal00

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Aa
Cihazım
İphone 11
Konular
1
Arkadaslar çin menşeili xiaomi 13 alacagim kayit ederim dedi bir rakama. Muhtemelen direnç atmayacak. Guncelleme alir ama sifirlarsan cihazi silinir dedi. Şimdi cihazi bilmiyorum sizce alinir mi alinmaz mi? Telefonu da 3 4 sene gotursun umuduyla aliyorum. Rom olaylarini da anlamayan bir insanim. İphone 11 den mukemmel sıkıldım donmalar kasmalar faxlasiyla var. Siz ne onerirsiniz 12/256 modelini alacagim cihazin

tıslayankedi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MIUI Destek
Cihazım
POCO X3 PRO
Meslek
ROM Geliştiricisi
Konular
36
normal bir durum bende de aynı, Call of Duty olması yeterli 👍
benim bir sorum olacak;
direnç yaptıran arkadaşlar cevaplarsa sevinirim, direnç işleminden sonra NFC calışıyor mu, birkaç şikayete rastladım işlem sonrası pasif olduğunu belirtenler var yada başka bir sorun fark eden varmı
aslında bu işlemi yaptırmamak için ikinci bir mi13 alma fikrim vardı döngüsel olarak sorunsuz kullanmaktı amacım, ama bu yönetim anlayışından herşey beklenir bir bakmışsın 4+4 ay süreyi bir aya çekerler, yok artık demeyin kesinlikle bekliyorum bunu
Çift hat direnç kayıtlı. Hiçbir sorun yaşamıyorum aktif olarak da nfc kullanıyorum

Arkadaslar çin menşeili xiaomi 13 alacagim kayit ederim dedi bir rakama. Muhtemelen direnç atmayacak. Guncelleme alir ama sifirlarsan cihazi silinir dedi. Şimdi cihazi bilmiyorum sizce alinir mi alinmaz mi? Telefonu da 3 4 sene gotursun umuduyla aliyorum. Rom olaylarini da anlamayan bir insanim. İphone 11 den mukemmel sıkıldım donmalar kasmalar faxlasiyla var. Siz ne onerirsiniz 12/256 modelini alacagim cihazin
Mümkünse 3-5 fazla verip global alın. Çok dua edersiniz :)

hardal00

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Aa
Cihazım
İphone 11
Konular
1
Çift hat direnç kayıtlı. Hiçbir sorun yaşamıyorum aktif olarak da nfc kullanıyorum

Mümkünse 3-5 fazla verip global alın. Çok dua edersiniz :)
Hocam elden alabileceğim bir yer buldum. Yani global sürüm bulabileceğim bir satıcı var mı

Üst Alt