- Adım
- cabir
- Cihazım
- s6 edge
- Konular
- 50
tayvan rom için bl açık olmasına gerek yok mu?Ben de 1 hafta oldu mi 13 garantili cihaz alarak aranızdayım. Bl kilidi vb artık uğraşmak istemiyorum. Mi 5 ten beri Xiaomi nin bir çok telefonunu (garantili y. d.) kullandım. Hepsini de Rootlu kullanmıştım. Şimdi yoruldum sanki bunu şimdilik normal haliyle kullanacağım. Sadece miui arama ve sms için Tayvan romu yükledim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam onu da denedim olmadı ama şöyle bir sıkıntı var şimdi cihazı fabrika ayarlarına sıfırladım mi oturum açma seçeneği gelmeden cihaz açılıyor önce den aktif etme falan olurdu diye hatırlıyorum.?Yeni hesap aç onla başvur 168 verir.
bir de yeni hesap açmada telefon no istiyor bu adımı atlamanın yolu yok mu?tayvan rom için bl açık olmasına gerek yok mu?
hocam onu da denedim olmadı ama şöyle bir sıkıntı var şimdi cihazı fabrika ayarlarına sıfırladım mi oturum açma seçeneği gelmeden cihaz açılıyor önce den aktif etme falan olurdu diye hatırlıyorum.?
bu arada hocam ne kadar süredir kullnıyorsunuz romu bilmiyorum ama genel olarak nasıl. özellikle ekran süresi ne kadar alıyorsunuzBen de 1 hafta oldu mi 13 garantili cihaz alarak aranızdayım. Bl kilidi vb artık uğraşmak istemiyorum. Mi 5 ten beri Xiaomi nin bir çok telefonunu (garantili y. d.) kullandım. Hepsini de Rootlu kullanmıştım. Şimdi yoruldum sanki bunu şimdilik normal haliyle kullanacağım. Sadece miui arama ve sms için Tayvan romu yükledim.