Soru Xiaomi 13 Hyperos Taiwan Kullanan Var Mı?

musaerencnr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Musa Eren
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
16
Merhaba arkadaşlar Xiaomi 13 Hyperos Taiwan romu kullanan bir arkadaşım yazabilir mi? Çok önemli bir şey sormak istiyorum, sırf bu soru yüzünden telefonu sıfırlamak, rom atmak istemiyorum. O sebeple bana bu konudan ulaşırsanız çok sevinirim.

musaerencnr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Musa Eren
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
16
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeni rom kurma surecindeyim size birkaç hususta sorularım var müsait olduğunuzda cevaplarsanız çok sevinirim.

Xiaomi 13 Cihazımi 1.5 yıldır kullanıyorum ve çok memnunum. Sürekli global rom ve genellikle telefonun ilk sürümü miui 14.0.4 ile kullandım fakat dün hyperosa geçmeye karar verdim artık mecbur olarak android 14, muzikcalar kontrol paneli vs

Fakat hyperos global son romda ana ekranda elimi yukari kaydirinca Google arama çıkmıyor malesef ve ben bu olayı çok kullanıyorum. Sık sık arastirma yapıyorum, kelime, bilgi vs. Bu benim canımı çok sıktı. Dolayısıyla Taiwan rom ya da eu Roma geçmeyi düşünüyorum

Fakat eu rom çok güncelleme alıyor ve takıntılı biriyim o güncellemeleri sürekli yapmak isterim ve beni çok yorar. Dolayısıyla Taiwan Roma geçmek istiyorum. Fakat Taiwan romda getapps, mi video vs olmadığı söylendi. Yani ben global romdaki tüm uygulamalari severek kullanıyorum mivideo olsun, getapps vs. Size sorum bu sorunlar halledilebilir mı? Ayrıca Taiwan rom globale göre batarya anlamında daha iyi midir? Bu da önemli bir kıstas. Ve tabikide elimi yukari kaydirinca Google araması gelebilir mi?

ZENGİN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mi 15
Meslek
Eğitim Yöneticisi
Konular
9
Yeni rom kurma surecindeyim size birkaç hususta sorularım var müsait olduğunuzda cevaplarsanız çok sevinirim.

Xiaomi 13 Cihazımi 1.5 yıldır kullanıyorum ve çok memnunum. Sürekli global rom ve genellikle telefonun ilk sürümü miui 14.0.4 ile kullandım fakat dün hyperosa geçmeye karar verdim artık mecbur olarak android 14, muzikcalar kontrol paneli vs

Fakat hyperos global son romda ana ekranda elimi yukari kaydirinca Google arama çıkmıyor malesef ve ben bu olayı çok kullanıyorum. Sık sık arastirma yapıyorum, kelime, bilgi vs. Bu benim canımı çok sıktı. Dolayısıyla Taiwan rom ya da eu Roma geçmeyi düşünüyorum

Fakat eu rom çok güncelleme alıyor ve takıntılı biriyim o güncellemeleri sürekli yapmak isterim ve beni çok yorar. Dolayısıyla Taiwan Roma geçmek istiyorum. Fakat Taiwan romda getapps, mi video vs olmadığı söylendi. Yani ben global romdaki tüm uygulamalari severek kullanıyorum mivideo olsun, getapps vs. Size sorum bu sorunlar halledilebilir mı? Ayrıca Taiwan rom globale göre batarya anlamında daha iyi midir? Bu da önemli bir kıstas. Ve tabikide elimi yukari kaydirinca Google araması gelebilir mi?
Hocam ben aldığımdan beri (Ağustos 2023) Tayvan romu kullanıyorum. Dediğiniz uygulamalar var. Batarya hakkında yorum yapamam zira global romu veya başkalarını hiç kullanmadım.

serkanelik

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
mi13, mi8, mi6
Konular
6
Hyperos global son surumde ana ekranda yukari kaydirinca arama var zaten hocam. Farkli biseyden mi bahsediyosunuz benmi anlamadim
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

2211133G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

musaerencnr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Musa Eren
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
16
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ben aldığımdan beri (Ağustos 2023) Tayvan romu kullanıyorum. Dediğiniz uygulamalar var. Batarya hakkında yorum yapamam zira global romu veya başkalarını hiç kullanmadım.
Taiwan rom hangi sürümü kullaniyorsunuz hocam? Android 14 mü?

Merkez

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hüseyin
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
9

Eşimde mi 13 Tayvan rom yüklü dediğiniz uygulamalar var ve gayet stabil

Mahircevik

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahir
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Makine mühendisi
Konular
42
Hocam Tayvan romda kullandım bütün romları denedim . Tayvan rom çok iyi ve akıcı ama şarj olayı hyperos ile çok kötü oldu. Ben yaklaşık 3 haftadır eu rom a geçtim daha hoş ve şarj biraz daha iyi . İyi forumlar

teknopat

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
VOLKAN
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Fitness
Konular
12
Şu an en stabil en sorunsuz rom hangisi

musaerencnr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Musa Eren
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
16
Hocam Tayvan romda kullandım bütün romları denedim . Tayvan rom çok iyi ve akıcı ama şarj olayı hyperos ile çok kötü oldu. Ben yaklaşık 3 haftadır eu rom a geçtim daha hoş ve şarj biraz daha iyi . İyi forumlar
Merhaba hocam. Romlarin son sürümlerine göre kıyasladığımızda hyperos son sürümde global rom mu Taiwan rom mu tavsiye edersiniz? Hangisi batarya açısından daha iyidir? Ayrıca global romda rahatsız etme modunu açmama rağmen mesajlar uygulamasından sürekli bildirim geliyordu ve çok rahatsız edici. Sırf bu sebeple vs bile Taiwan rom daha iyi ama Taiwan romda mi music ve mi video uygulamaları internete bağlanmıyor. Bilemedim ya öncelikli batarya odaklı ve diğer konularda da değerlendirirsek hangisini önerirsiniz?

Üst Alt