- Adım
- MIUI Destek
- Cihazım
- POCO X3 PRO
- Meslek
- ROM Geliştiricisi
- Konular
- 36
Rootladım. Çözümü tarif edebilir misin hocam?Root ile kesin çözüm mevcut,ota alamazsınız ancak.
Rootladım. Çözümü tarif edebilir misin hocam?Root ile kesin çözüm mevcut,ota alamazsınız ancak.
Şarjı su gibi yiyor resmen . Çok eksik var çok . Kasmalar dokunmalar çileden çıkarıyor bazen . Bu yazılımın oturmasida daha sürer gibi gözüküyor.Xiaomi 13 için ilk HyperOS güncellemesi.
Recovery üzerinden kurup deneyebilirsiniz. China Rom olduğu için içerisinde sadece İngilizce ve Çince dilleri mevcuttur, Google servisleri bulunmamaktadır.
İndirme bağlantısı :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Vpn ile konumu Almanya yapabilirsiniz.Arkadaşlar bu rom lar çok yavaş iniyor. Telefona daha inmesi için ne yapmam lazım.
Denedim gene olmadıVpn ile konumu Almanya yapabilirsiniz.
Denedim gene olmadı
Artık forumda rom ve güncelleme konularına link koymanın bir anlamı kalmadı yani? Xiaomide değişim başladıXiaomi link paylaşımının önüne geçti sadece kendi sitesinden artık linke tıklandığında hızlı indirme veriyor.
Ota varsa linke gerek yokArtık forumda rom ve güncelleme konularına link koymanın bir anlamı kalmadı yani? Xiaomide değişim başladı![]()