- Adım
- asdfafa fasf
- Cihazım
- asfasf
- Konular
- 9
Olay kısaca şöyle telefon direnç kayıtlı olduğu için twrp üzerinden format data yaptım (doğru twrp indirdiğimden eminim bunu ilk defa yapmıyorum) daha sonra yine twrp üzerinden reboot to twrp seçerek yeniden başlattım. telefon normal bi şekilde ekranı kapandı ama geri açılmadı 30 saniye falan bekledim açılmayınca kendim açmaya çalıştım telefon hiçbir tepki vermedi. Tüm tuş kombinasyonlarını denedim, birkaç gün bekledim, şarjda beklettim vs. hiçbir şey sonuç vermeyince teknik servise gönderdim. Onlar da sanırım donanımsal şeylere bakmışlardır cihaz açılmıyor Yetkili hesaptan EDL ile yazılım atmak gerekiyor denildi ve 90$ ücret çıkarıldı. Cihazın açılıp açılmayacağının garantisi yok ama her halükarda bu ücreti ödemen gerekecek denildi.
Bu durumda ne yapmalıyım, forumda (varsa) daha ucuza bu işi halledebilecek biri var mı, parça olarak mı satmalıyım yoksa bu riski almalı mıyım tavsiyeleriniz neler? teşekkür ederim.
Bu durumda ne yapmalıyım, forumda (varsa) daha ucuza bu işi halledebilecek biri var mı, parça olarak mı satmalıyım yoksa bu riski almalı mıyım tavsiyeleriniz neler? teşekkür ederim.