Yardım Xiaomi 13 hardbrick oldu açılmıyor

easdasd617

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
asdfafa fasf
Cihazım
asfasf
Konular
9
Olay kısaca şöyle telefon direnç kayıtlı olduğu için twrp üzerinden format data yaptım (doğru twrp indirdiğimden eminim bunu ilk defa yapmıyorum) daha sonra yine twrp üzerinden reboot to twrp seçerek yeniden başlattım. telefon normal bi şekilde ekranı kapandı ama geri açılmadı 30 saniye falan bekledim açılmayınca kendim açmaya çalıştım telefon hiçbir tepki vermedi. Tüm tuş kombinasyonlarını denedim, birkaç gün bekledim, şarjda beklettim vs. hiçbir şey sonuç vermeyince teknik servise gönderdim. Onlar da sanırım donanımsal şeylere bakmışlardır cihaz açılmıyor Yetkili hesaptan EDL ile yazılım atmak gerekiyor denildi ve 90$ ücret çıkarıldı. Cihazın açılıp açılmayacağının garantisi yok ama her halükarda bu ücreti ödemen gerekecek denildi.

Bu durumda ne yapmalıyım, forumda (varsa) daha ucuza bu işi halledebilecek biri var mı, parça olarak mı satmalıyım yoksa bu riski almalı mıyım tavsiyeleriniz neler? teşekkür ederim.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Cihaz global mi çin model mi?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
çin cihazı, bootloader açıktı en son kendi kendine kapanmadıysa hala açıktır
o zaman normal fiyat vermişler. Server lar kapandı açık olanlarda yüksek fiyat istiyor. Kredi riski tabi size ait donanımsal kurcaladılarsa açılmama riski var ama siz brick ettikten sonra donanım kurcalanmadan yazılım atılsaydı kesin açılırdı. Şuanda cihazın akibeti belli değil.

easdasd617

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
asdfafa fasf
Cihazım
asfasf
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
o zaman normal fiyat vermişler. Server lar kapandı açık olanlarda yüksek fiyat istiyor. Kredi riski tabi size ait donanımsal kurcaladılarsa açılmama riski var ama siz brick ettikten sonra donanım kurcalanmadan yazılım atılsaydı kesin açılırdı. Şuanda cihazın akibeti belli değil.
anladım teşekkürler. piyasada bilinen bi yere gönderdim cihaza naptıklarını bilmiyorum ama donanım olarak çarçur ettiklerini sanmıyorum. server konusunda bana da aynısını söylediler açık değil falan diye ama süre vermiyolar hiçbi şekilde. serverin ne zaman açılacağı konusunda sizin bi tahmininiz var mı cihaz onlarda şu an, ben de açılıp açılmayacağı sonunucuna göre yeni cihaz satın alıcam veya bekleyeceğim çünkü. şu an dandik bi telefonla idare etmeye çalışıyorum o yüzden sıkıntılı durumdayım biraz.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
anladım teşekkürler. piyasada bilinen bi yere gönderdim cihaza naptıklarını bilmiyorum ama donanım olarak çarçur ettiklerini sanmıyorum. server konusunda bana da aynısını söylediler açık değil falan diye ama süre vermiyolar hiçbi şekilde. serverin ne zaman açılacağı konusunda sizin bi tahmininiz var mı cihaz onlarda şu an, ben de açılıp açılmayacağı sonunucuna göre yeni cihaz satın alıcam veya bekleyeceğim çünkü. şu an dandik bi telefonla idare etmeye çalışıyorum o yüzden sıkıntılı durumdayım biraz.
bence artık bu sistem böyle olur diye tahmin ediyorum. Çin cihazlardan uzak durmalı, global cihaz tercih edilmeli.

easdasd617

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
asdfafa fasf
Cihazım
asfasf
Konular
9
bence artık bu sistem böyle olur diye tahmin ediyorum. Çin cihazlardan uzak durmalı, global cihaz tercih edilmeli.
global cihaz olsaydı şu an server açık mı ve fiyatı neydi ortalama peki

easdasd617

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
asdfafa fasf
Cihazım
asfasf
Konular
9