Rehber Xiaomi 13 E-Sim desteğini aktif etme

arda2001

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serbülent
Cihazım
redmi note 3
Konular
0
E sim bölümünün acilmasi bir işe yaramaz, cihazlar global olmayınca romdan dolayı e sim kısmı acilir ama yüklemeye kalkınca domain açılmaz çünkü kısıtlı yani bizim cihazlara yüklenmiyor.

Emrah7878

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah Akbaş
Cihazım
MiMax3Mi13Ultra
Meslek
METAL SEKTÖRÜ
Konular
7
Xiiaomi Mi13 eSim sorunun çözümü;
Belki birilerine yararı dokunur. eSim aktif etmek için çok uğraştım, sonunda buldum. TR sürümünde eSim aktif olarak gözükmemektedir. Normalde Sim kartlar & mobil ağlar altında mobil veri açık ve onunda altında eSim Kullan gözükmesi gerkiyor. Maalesef TR sürümde yok.
Açmak için ise;

-Ayarlar
-Ek Ayarlar
-Bölge (TR ise)
-Farklı bölge seçin (Ben Almanya Seçtim)
-Kaydet
-Sim kartlar & mobil ağlar bölümünde gözükecek
-Operatör bayisinden temin edilen eSim QR kod okutularak aktif edilebiliyor.
-Daha sonra bölgeyi yine TR yaptığında sorunsuz çalışıyor ve eSim menüsü gözüküyor.

İyi kullanımlar.
Hocam bu dediğiniz Mi 13 Ultra içinde geçerlimidir acaba.
Cevap verirseniz sevinirim.

Ozzy_gendal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Özcan
Cihazım
mi8
Konular
0
Arkadaşlar mrb, mi 13 ultra. Ben de esim aktif edemedim. Çözüm nedir, yardımcı olabilecek var mı?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-07-28-16-31-04-813_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2024-07-28-16-31-04-813_com.android.settings.jpg
    212,9 KB · Görüntüleme: 23
  • Screenshot_2024-07-28-16-30-31-980_com.android.phone.jpg
    Screenshot_2024-07-28-16-30-31-980_com.android.phone.jpg
    147,3 KB · Görüntüleme: 25

DeepHunter

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Redmi Note 8 pr
Konular
3
Bölge değişikliği yaptım lakin maalesef e-sim görünmüyor.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

asdemirtas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
2
Merhabalar,
Xiaomi 14'te fiziksel sim kullanıyorum şuan, e-sim e geçip diğer imei yi kullanmak istiyorum. menüde de e-sim kullan seçeneği var, denemek için etkinleştir dediğimde uyarı çıkıyor, uyarıda "esim'i şimdi etkinleştirirseniz sim 2 devre dışı bırakılacaktır" şeklinde, nasıl kullanmam gerekiyor?

Emrah7878

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah Akbaş
Cihazım
MiMax3Mi13Ultra
Meslek
METAL SEKTÖRÜ
Konular
7
Merhabalar,
Xiaomi 14'te fiziksel sim kullanıyorum şuan, e-sim e geçip diğer imei yi kullanmak istiyorum. menüde de e-sim kullan seçeneği var, denemek için etkinleştir dediğimde uyarı çıkıyor, uyarıda "esim'i şimdi etkinleştirirseniz sim 2 devre dışı bırakılacaktır" şeklinde, nasıl kullanmam gerekiyor?
e-sim 2. sim slotuyla ortak olarak kullanıldığı için e-sim kullan dediğin anda 2. sim slotunda fiziki bir sim kart varsa eğer onu askıya alıp e-sim olarak kullanıma açar cihaz.
Yani o uyarı bir sıkıntı olarak karşına çıkmıyor, bilakis telefonunda 2 sim kart varsa 2.yi devreden çıkarıp e-simi aktif ediyoruz uyarısı olarak karşına çıkmaktadır.
Güvenle kullanabilirsin üstadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar mrb, mi 13 ultra. Ben de esim aktif edemedim. Çözüm nedir, yardımcı olabilecek var mı?
Aktif edemezsin zaten üstad. Çünkü donanımda e-sim yok. Fiziki e-sim alıp 2. sim kart slotuna takıp bu şekilde kullanabilirsin. 👍

Son düzenleme:

asdemirtas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
2
e-sim 2. sim slotuyla ortak olarak kullanıldığı için e-sim kullan dediğin anda 2. sim slotunda fiziki bir sim kart varsa eğer onu askıya alıp e-sim olarak kullanıma açar cihaz.
Yani o uyarı bir sıkıntı olarak karşına çıkmıyor, bilakis telefonunda 2 sim kart varsa 2.yi devreden çıkarıp e-simi aktif ediyoruz uyarısı olarak karşına çıkmaktadır.

Aktif edemezsin zaten üstad. Çünkü donanımda e-sim yok. Fiziki e-sim alıp 2. sim kart slotuna takıp bu şekilde kullanabilirsin. 👍
Teşekkür ederim, bahsettiğiniz gibiymiş, youtube da yabancı bir kullanıcı videosunu çekmiş, oradan da baktım. Bu haftasonu turkcell e-sim e geçiş yapacağım inşallah.

apisabi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
0
Merhaba,
Global olmayan direnç kayıtlı mi13 ile kullanmak için fiziksel esim nereden bulabilirim. Önerebileceğiniz ürün var mıdır? Hyperos.eu kullanıyorum

Merhaba,
Global olmayan direnç kayıtlı mi13 ile kullanmak için fiziksel e-sim nereden bulabilirim. Önerebileceğiniz ürün var mıdır? Hyperos.eu kullanıyorum

Emrah7878

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah Akbaş
Cihazım
MiMax3Mi13Ultra
Meslek
METAL SEKTÖRÜ
Konular
7
Merhaba,
Global olmayan direnç kayıtlı mi13 ile kullanmak için fiziksel esim nereden bulabilirim. Önerebileceğiniz ürün var mıdır? Hyperos.eu kullanıyorum

Merhaba,
Global olmayan direnç kayıtlı mi13 ile kullanmak için fiziksel e-sim nereden bulabilirim. Önerebileceğiniz ürün var mıdır? Hyperos.eu kullanıyorum
5ber.eSIM bunu tarayıcıya yazıp sitesinden 25 dolar olan premium esim kart modelini sipariş verebilirsin. Ben bizzat kullanıyorum.

maskerof

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
MAMED
Cihazım
Redmi
Konular
1
Xiiaomi Mi13 eSim sorunun çözümü;
Belki birilerine yararı dokunur. eSim aktif etmek için çok uğraştım, sonunda buldum. TR sürümünde eSim aktif olarak gözükmemektedir. Normalde Sim kartlar & mobil ağlar altında mobil veri açık ve onunda altında eSim Kullan gözükmesi gerkiyor. Maalesef TR sürümde yok.
Açmak için ise;

-Ayarlar
-Ek Ayarlar
-Bölge (TR ise)
-Farklı bölge seçin (Ben Almanya Seçtim)
-Kaydet
-Sim kartlar & mobil ağlar bölümünde gözükecek
-Operatör bayisinden temin edilen eSim QR kod okutularak aktif edilebiliyor.
-Daha sonra bölgeyi yine TR yaptığında sorunsuz çalışıyor ve eSim menüsü gözüküyor.

İyi kullanımlar.
Tesekkur ederim ise yaradi

Üst Alt