Yardım xiaomi 13 dirençli cihaza eu rom yüklemek

Moder_Ato

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Metehan
Cihazım
Xiaomi 13 lite
Konular
2
Şuanda kullanmakta olduğum xiaomi 13 diremç kayıtlı cihazım var.Bu cihazda stock china Hyperos 2.0.203.0 sürüm kullanmaktayım.İlk direnç kayıt yaptırmaya telefoncuya götürdüğümde bana hyperos 2 çalışmayacağını hyperos 1 yüklemesi gerektiğini söyledi.Ama daha sonra hyperos 2 kurabilmiş fakat güncelleme sıfırlama yapmamam gerektiğini söyledi.Ama ben stock china romdan hyperos eu roma geçme kararı aldım.Acaba imeim null olur mu olursa xiaomi imei tools v.1.2 ile repair işlemi yapabilir miyim? (cihaz çin cihazı bootloader reboot ederken kilit açık logosu var ama geliştirici seçeneklerinde kapalı gibi gözüküyor telefoncu yapmış olabilir bir farklı durum da telefon uygulaması içinde *#06# yapınca imei işlemi 1.slota yapılmış gibi gözüküyor fakat durum kısmında 2. slota yapılmış gibi gözüküyor şebekeyi 2. slotta alabiliyorum)

Ekli dosyalar

• hyperos sürüm.jpg
    hyperos sürüm.jpg
    31,9 KB · Görüntüleme: 24
  • baseband hardware version.jpg
    baseband hardware version.jpg
    183,3 KB · Görüntüleme: 7

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
direnç yok bu cihazda. sim2 kayıtlı ise server kayıt yapmıştır. Bu durumda gerekli adımlar uygulanmaz ise orjinal imeilere dönebilir. işlemi yapan kişi bilir adımlar eksik mi yoksa olması gerektiği gibi yapıldı mı?

Kaanklc12

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kaan
Cihazım
Redmi 12 pro +
Konular
9
Şuanda kullanmakta olduğum xiaomi 13 diremç kayıtlı cihazım var.Bu cihazda stock china Hyperos 2.0.203.0 sürüm kullanmaktayım.İlk direnç kayıt yaptırmaya telefoncuya götürdüğümde bana hyperos 2 çalışmayacağını hyperos 1 yüklemesi gerektiğini söyledi.Ama daha sonra hyperos 2 kurabilmiş fakat güncelleme sıfırlama yapmamam gerektiğini söyledi.Ama ben stock china romdan hyperos eu roma geçme kararı aldım.Acaba imeim null olur mu olursa xiaomi imei tools v.1.2 ile repair işlemi yapabilir miyim? (cihaz çin cihazı bootloader reboot ederken kilit açık logosu var ama geliştirici seçeneklerinde kapalı gibi gözüküyor telefoncu yapmış olabilir bir farklı durum da telefon uygulaması içinde *#06# yapınca imei işlemi 1.slota yapılmış gibi gözüküyor fakat durum kısmında 2. slota yapılmış gibi gözüküyor şebekeyi 2. slotta alabiliyorum)
Çoğu telefoncu artık direnç maaliyetleri kurtarmıyor diye server kayıt kullanıyor, diremnç olsaydı direkt 2 yere de imei yazarlardı. Rom atarken yanlış müdahale yapılırsa imeiler orijinale dönebilir ve bir daha attırmanız gerekebilir.

Moder_Ato

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Metehan
Cihazım
Xiaomi 13 lite
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2 imeiye de işlem yapılmış fakat 2. imei kopyalandığı tespit edilmiş. o zaman yüklüyorum eu romu.

Moder_Ato

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Metehan
Cihazım
Xiaomi 13 lite
Konular
2
artı garanti olsun diye qcn modemst1 modemst2 ve persist yedeği aldım recoveryde falan kalsa sıkıntı yaşamam değil mi ona göre yükleyeceğim romu.

Moder_Ato

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Metehan
Cihazım
Xiaomi 13 lite
Konular
2
eu rom yükledim ve sıkıntısız bir şekilde çalıştı imeiler duruyor angel~~