Yardım Xiaomi 13 direnç kayıt sonrası 4.5g kullanamama sorunu

Melanj

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Redmi Note 8pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
1.0.8.0.UMCEUXM
Telefon Modeli
Xiaomi 13
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar merhabalar ben Xiaomi 13 telefonuma direnç kayıt yaptırdım ve kayıt yapıldıktan sonra internetim inanılmaz kötü olmaya başladı. Normalde 5mb hızında indirme yapabilirken 300-400kb Lara kadar düştü. Aynı şekilde bir video izlerken 10 defa donuyor. Vodafone kullanıyorum Vodafone yanımda uygulamasından baktığımda cihazınız 4.5g desteklemiyor olarak görünüyor. Var mı bu konuda bilgisi olan beni bu sorundan kurtaracak birileri?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar merhabalar ben Xiaomi 13 telefonuma direnç kayıt yaptırdım ve kayıt yapıldıktan sonra internetim inanılmaz kötü olmaya başladı. Normalde 5mb hızında indirme yapabilirken 300-400kb Lara kadar düştü. Aynı şekilde bir video izlerken 10 defa donuyor. Vodafone kullanıyorum Vodafone yanımda uygulamasından baktığımda cihazınız 4.5g desteklemiyor olarak görünüyor. Var mı bu konuda bilgisi olan beni bu sorundan kurtaracak birileri?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-11-01-13-55-42-128_com.vodafone.selfservis.jpg
    Screenshot_2024-11-01-13-55-42-128_com.vodafone.selfservis.jpg
    409,1 KB · Görüntüleme: 9

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
164
Yazılan plaka ile alakası yok qcn ile alakalıı bir durum var gösteriyor
Bencede hocam tüm sıkıntı 4.5g desteklenmeyen bir imei atılması. Peki tekrar direnç atılmasına gerek varmı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Buda olabilir hocam ben bunuda tekrar gittiğimde bir sorayım. Peki bu durumda tekrar mı direnç atılır yoksa sadece dosya mı yüklenir?

Oyla:
Üst Alt