Yardım Xiaomi 13 Bootloader Kilidi

Lexaionist

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunuscan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Grafiker
Konular
99
İşte fabrika IMEI'lerine dönecek, yani ne yapmak gerekiyor? Atılmış IMEI'leri tekrar atmanın bir yolu var mı?
Bl açtıktan sonra tekrar imei attırabilirsin zaten.300tl civarı ücreti vardı.

LaCRiMaL

Since MI 4...
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat YÜKSEL
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Sağlık Mem. / 112
Konular
24
Xiaomi 13 redmi değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cihazın günü doldu, ama hala kilidi aç demedim, kilit açıldıktan sonra sıfırlanıyormuş, sıfırlanınca da IMEI gidiyormuş.

Ne yapmam gerekiyor?
Hocam, Bootloader açıp işlrm yapmadan zaten imei atılamıyor. O yüzden şu anki imei leriniz cihazın orjinal imeisi ve orjinal imeiler de BL açarken gitmez

Merhaba, direnç işlemli, IMEI kayıtlı MIUI 14'lü fake roma sahip bir Xiaomi 13 aldım. Bootloader kilidini açmak için başvurdum ve gün bekliyorum.

Fakat bootloader kilidini açtıktan sonra ne yapacağımı bilmiyorum. Fake romdan kurtulup son sürüm HyperOS global roma geçmek istiyorum, bu yüzden size bazı sorularım var.

- Nasıl ROM atmam gerekiyor, TWRP ile mi fastboot ile mi?
- TWRP ya da fastboot ile rom atarsam IMEI gider mi?
1cisi Rom işi sizin keyfinize kalmış hocam, orjinale sadık kalmayı düşünüyorsanız genelde Taiwan rom atılıyor, yok ben custom rom kurmak istiyorum diyorsanız öncelikli olarak Yarici32 arkadaşımızın hazırlamış olduğu eu tabanlı hem stabil hemde geliştirici sürüm romlar var, eu rom var, pulse basic rom var, miuivn rom var, eliterom lite var ve son olarak ücretli hypervoltron var. Bu romların bazıları twrp ile bazıları fastboot ile kuruluyor.

2ci soruna gelecek olursak, rom atıldıpında ağırlıklı olarak imei gitmez, cihazın ayarlar menüsünden sıfırla dediğin zaman imei gider. imeilerin kayıtlı olduğu bir dosya vardı ama adını hatırlamıyorum, twrpden bu ların yedeği alınabiliyordu. Bu işin ustası arkadaşlar o konuda net cevap verirler.

Dipnot: Yıllardır yurtdışı xiaomi kullanıyorum ve bugüne kadar kaç tane rom kurduysam hiç imeim gitmedi

Son düzenleme:

Lexaionist

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunuscan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Grafiker
Konular
99
Hocam, Bootloader açıp işlrm yapmadan zaten imei atılamıyor. O yüzden şu anki imei leriniz cihazın orjinal imeisi ve orjinal imeiler de BL açarken gitmez

1cisi Rom işi sizin keyfinize kalmış hocam, orjinale sadık kalmayı düşünüyorsanız genelde Taiwan rom atılıyor, yok ben custom rom kurmak istiyorum diyorsanız öncelikli olarak Yarici32 arkadaşımızın hazırlamış olduğu eu tabanlı hem stabil hemde geliştirici sürüm romlar var, eu rom var, pulse basic rom var, miuivn rom var, eliterom lite var ve son olarak ücretli hypervoltron var. Bu romların bazıları twrp ile bazıları fastboot ile kuruluyor.

2ci soruna gelecek olursak, rom atıldıpında ağırlıklı olarak imei gitmez, cihazın ayarlar menüsünden sıfırla dediğin zaman imei gider. imeilerin kayıtlı olduğu bir dosya vardı ama adını hatırlamıyorum, twrpden bu ların yedeği alınabiliyordu. Bu işin ustası arkadaşlar o konuda net cevap verirler.

Dipnot: Yıllardır yurtdışı xiaomi kullanıyorum ve bugüne kadar kaç tane rom kurduysam hiç imeim gitmedi
dediğiniz dosya qcn

Merkez

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
10
Direnç yapılınca bl kilidini açmadan tek hatta IMEI atılır

Caner_Karaca

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Caner Karaca
Cihazım
Poco F3
Konular
6
Hocam BL açmadan da direnç ile fake rom ile imei atılıyor.

BL kilidi açtım ve global rom yükledim, imei gitti SMS geldi 4 ay var diye. Yani tekrar imei attırmam gerekiyor.

bekir4444

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
BEKİR YABAŞ
Cihazım
xiaomi 15 ultra
Konular
0
Bu sorunu nasıl çözülür

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-06-28-14-40-21-749_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2024-06-28-14-40-21-749_com.android.settings.jpg
    450,8 KB · Görüntüleme: 26

raizo

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Okan
Cihazım
Mi 10t pro
Konular
5
Hocam BL açmadan da direnç ile fake rom ile imei atılıyor.

BL kilidi açtım ve global rom yükledim, imei gitti SMS geldi 4 ay var diye. Yani tekrar imei attırmam gerekiyor.
Direnç yapılmış ve fake rom ile gelen bir xiaomi 13'te bootloder kilidini nasıl açtınız? Yetkili hesap ile mi?

Üst Alt