Yardım Xiaomi 13 arama kaydetme hakkında.

mustyqs14

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi Note 3
Konular
2
Merhabalar.
Xiaomi 13 kullanıyorum. Arama kaydedici google var. Ben xioami'nin kendi arama kaydedicisini kullanmak istiyorum. Hangi rom'u kurmam gerekiyor hangi rom iyi uygundur yardımcı olur musunuz ?

birGaripYolcu

Düşündüğün gibi yaşarsın.
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdal
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Mak.Tekn.
Konular
20
buradan bakabilirsiniz

Oyla:

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
Mesela hangi rom var mı Xioami 13'a uyumlu bildiğiniz ?

Cihaz için endonezya rom yok hocam ama miui tabanlı custom rom kuracaksanız aşağıda eu rom mevcut ( Custom romlar daha performanslıdır ve daha az pil tüketimi sağlar, ayrıca arama kaydedici bulunuyor)

Fakat eu romların kurulumu farklı oluyor. Cihazdaki verilerinizi yedekleyin ve cihazı fastboot moduna alın ( Bootloader kilidiniz açık değilse ilk kilidi açmalısınız.)
Cihazı fastbootta iken bilgisayara bağlayın. Cihaz aygıt yöneticisinde Android Bootloader Interface olarak gözükmelidir. İndirdiğiniz eu romu bilgisayarınızın masaüstüne boş bir klasöre çıkarın. Çıkardığınız romun içinde "windows_fastboot_first_install_with_data_format.bat" isimli dosyayı çalıştırın y/n yazdığında y yazıp enter diyin. Kurulum başlayacaktır. Kurulum esnasında sakın komut istemini elle kapatmayın, cihazla bilgisayar arasındaki kabloyu asla çıkarmayın ve bilgisayarı kapatmayın veya uyku moduna almayın. Kurulum bitince otomatik olarak komut istemi penceresi kendi kendini kapatacak ve cihazınız kendiliğinden başlayacak. Kurulum 20 dakikaya kadar sürebiliyor (cihazdan cihaza değişir) sakın bu niye takıldı veya yüklenmiyor diyip bir şey yapmayın. Büyük dosyaların flashlanması uzun sürüyor ve çoğu kişi bunu takıldı sanıyor ve komut istemini kapatıyor. Bunu yapmayın cihaz brick olur. Siz dosyayı çalıştırıp onay verdikten sonra yapmanız gereken başka bir şey kalmıyor.

Oyla:

tuncayca

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Tuncay
Cihazım
Mi 13
Konular
7

Cihaz için endonezya rom yok hocam ama miui tabanlı custom rom kuracaksanız aşağıda eu rom mevcut ( Custom romlar daha performanslıdır ve daha az pil tüketimi sağlar, ayrıca arama kaydedici bulunuyor)

Fakat eu romların kurulumu farklı oluyor. Cihazdaki verilerinizi yedekleyin ve cihazı fastboot moduna alın ( Bootloader kilidiniz açık değilse ilk kilidi açmalısınız.)
Cihazı fastbootta iken bilgisayara bağlayın. Cihaz aygıt yöneticisinde Android Bootloader Interface olarak gözükmelidir. İndirdiğiniz eu romu bilgisayarınızın masaüstüne boş bir klasöre çıkarın. Çıkardığınız romun içinde "windows_fastboot_first_install_with_data_format.bat" isimli dosyayı çalıştırın y/n yazdığında y yazıp enter diyin. Kurulum başlayacaktır. Kurulum esnasında sakın komut istemini elle kapatmayın, cihazla bilgisayar arasındaki kabloyu asla çıkarmayın ve bilgisayarı kapatmayın veya uyku moduna almayın. Kurulum bitince otomatik olarak komut istemi penceresi kendi kendini kapatacak ve cihazınız kendiliğinden başlayacak. Kurulum 20 dakikaya kadar sürebiliyor (cihazdan cihaza değişir) sakın bu niye takıldı veya yüklenmiyor diyip bir şey yapmayın. Büyük dosyaların flashlanması uzun sürüyor ve çoğu kişi bunu takıldı sanıyor ve komut istemini kapatıyor. Bunu yapmayın cihaz brick olur. Siz dosyayı çalıştırıp onay verdikten sonra yapmanız gereken başka bir şey kalmıyor.
Taiwan bir deneyip durumu paylaşırım. Teşekkürler

Oyla:

tuncayca

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Tuncay
Cihazım
Mi 13
Konular
7

Ekli dosyalar

• Screenshot_2023-10-26-20-01-50-207_com.android.incallui.jpg
    Screenshot_2023-10-26-20-01-50-207_com.android.incallui.jpg
    224,6 KB · Görüntüleme: 38
  • Screenshot_2023-10-26-20-00-47-037_com.android.phone.jpg
    Screenshot_2023-10-26-20-00-47-037_com.android.phone.jpg
    220,7 KB · Görüntüleme: 38
Oyla:

dursunhkaya

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Süpersin
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
7
Tayvan rom tamamdır. Android 13 ancak görüşme kaydetme mevcut ve gereksiz Google uygulamaları yok.
Taiwan romdan memnunmusun hocam masaüstü simge görsel fotosu atarmisin bide şarj durumu nasıl Taiwan romda bende yüklemek istiyorum ama kararsızım sizin düşüncelerinize nazaran olumluysa bende denemek istiyorum

Oyla:

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
166
Taiwan romdan memnunmusun hocam masaüstü simge görsel fotosu atarmisin bide şarj durumu nasıl Taiwan romda bende yüklemek istiyorum ama kararsızım sizin düşüncelerinize nazaran olumluysa bende denemek istiyorum
Tayvan rom ile endonezya rom farkı yoktur .Mi13 te endonezya olmayınca tayvan rom kullanılıyoruz custom rom olarak.Ve görsel olarak eskiden beri devam eden ham miui arama ve mesajlaşma uygulamaları var artı değişiklik yok.Pil konusunda kullanıma bağlı bu durum ama globale göre artı diyebiliriz her zaman

Oyla:

webumut

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
w
Cihazım
w
Konular
34

Oyla:

tuncayca

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Tuncay
Cihazım
Mi 13
Konular
7
Görüntü atmama gerek yok klasik MIUI note10s i andırıyor. Getapp fln yok orası güzel ama sanki globalin şarjı ve kamerası daha iyiydi. Ses kaydı için Tayvan and 13 şuan. Tayvan 14 ü bekleyorum. Ama ses kaydı umursamıyorsan global 14 daha iyi

Oyla:

mamilim20

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
13 lite
Konular
0
Görüntü atmama gerek yok klasik MIUI note10s i andırıyor. Getapp fln yok orası güzel ama sanki globalin şarjı ve kamerası daha iyiydi. Ses kaydı için Tayvan and 13 şuan. Tayvan 14 ü bekleyorum. Ama ses kaydı umursamıyorsan global 14 daha iyi
Merhaba hocam yurtdisi imei atılmış cihazımı kurulum yaparken imei gittimi

Oyla:
Üst Alt