Yardım Xiaomi 13 1.sim ve 2. sim yuvası sorunu

erchan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ercan
Cihazım
s10+
Konular
1
Sorunum şudur ki sim kart mesela 1. slotta takılı iken telefonu restart yaptıktan sonra slot 2 de gibi görüyor. Sanki imeiler karışıyor. İlk açılışta pin girme ekranında hangi slotta olduğu doğru görünüyor onda sorun yok. Yılbaşından sonra imeiler sıfırlanacağı için slot 1 de kullnacağım fakat telefonu kapat aç yapınca sim 2 gibi görünüp onun imeisi btk ya gidecek ve 2 imeide aktif olacak yani 4 + 4 kullanamayacağım. Yazılım da sorun var ise hangi rom da sorun yoktur ? şuan global rom yüklü android 14 bu sorun android 13 global romdada vardı .

ribac23

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cabir
Cihazım
s6 edge
Konular
50
bu sorun acaba mi 13 lere has bir sorun mu? benim de mi 13 çin versiyon eu rom yüklü aynı şey bende de oluyor. bu yüzden cihazım erken kapandı şu an kullanamıyorum. diğer yıl ise düşünmek bile istemiyorum muhtemelen yeniden başlatma zorunda kalırsak imei hakları erkenden bitecek.

ribac23

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cabir
Cihazım
s6 edge
Konular
50
bu konu ile alakalı bilgiye sahip kimse var mı? çözümü olan bir şey mi?

dj_yuxexes

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 5s Plus
Meslek
Polis Memuru
Konular
2
Global sürüm cihazlarda eSİM desteği bulunduğu için böyle bir sorun olduğunu duydum. Çin cihazlarda eSİM olmadığı için sorun da olmuyor dediler. Ancak çözümün Direnç kaydı yaptırarak çift imei attırmak olduğunu söylediler.

webumut

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
w
Cihazım
w
Konular
34
Benimde bahsettiğiniz sorun başıma geldi. Her yeniden başlatma da şebeke gidiyordu. Sim yuvası değiştirmek durumunda kalıyordum. Direnç yaptık sorun çözüldü

Safaksahin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Safak
Cihazım
Lg g3
Konular
2
Aynı sorunu yaşıyorum ve bu sınır bozmaya başladı. Direnç harici çözüm bulan varmı? Hyper iş guncellemesi geldi korkudan yükleyemedim buda gitmesin diye.

underzero

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ozan
Cihazım
poco x7 pro
Konular
0
konuyu hortlatmak olacak ama çözümünü bulan var mı bu problemin? poco x7 pro cihazımda da aynı sorunla karşılaştım.

Üst Alt