Güncel fetva gelmiş. Yurtdışından alınan cihazlar haram mıymış hocam ?Birader adam gibi helal cihazlar alın hem ahiretinizi yakmayın hem de böyle beklemeyin
hocam parasını verip alıyoruz, çalıntı mı kullanıyoruz veya hırsızlık mı yapıyoruz ?Birader adam gibi helal cihazlar alın hem ahiretinizi yakmayın hem de böyle beklemeyin
Hadi bakalım hayırlısı olsun hocam. Umarım sorunsuz tamamlanır işlem.arkadaşlar size güzel bir haberim var 12 T yazılımsal olarak İMEİ geliyor. son aşamada olduğu söylendi. bu işleri yapan istanbul firmasını takip ediyordum gecen gün msj attılar çok az kaldı takipte kalın diye.
Hocam gece gece güzel haberinizi okudum inşallah bakalım bekliyoruz.hocam teknoway istanbul firması.
Çalıntı bi cihaz kullanmıyoruz, haram parayla bir cihaz almıyoruz sadece o telefona 2,5 katı ücret ödemek istemiyoruz o kadar.Birader adam gibi helal cihazlar alın hem ahiretinizi yakmayın hem de böyle beklemeyin
Hadi inşallah hızlı bir şekilde gelir.arkadaşlar size güzel bir haberim var 12 T yazılımsal olarak İMEİ geliyor. son aşamada olduğu söylendi. bu işleri yapan istanbul firmasını takip ediyordum gecen gün msj attılar çok az kaldı takipte kalın diye.