- Adım
- Emin
- Cihazım
- Mi 10t Pro
- Meslek
- makine mühendisi
- Konular
- 14
anlaşılan biz kurup yorum yapcaz da şu telefonu kullanan üç kişi falan kaldık heralde
anlaşılan biz kurup yorum yapcaz da şu telefonu kullanan üç kişi falan kaldık heralde
benimki biraz da yalnızlıktan hocamO kadarda karamsar olmayın yahu En azından cihazın imei repair desteği var ?
Kasma donma var + kamera ile video çekerken görüntüde pembelesme oluyor dikkatli bakınca anlaşılan odak değişirken oluyor + bu cihazı kullananların forumla işi olmaz çünki geliştirmeye ihtiyacı yok herşeyi yeterli şuan. İlerde yavasladigi sisteme ayak uydurqmadigi zaman insanlar foruma gelir14.0.9.1 den geçtim arkadaşlar biraz kurcaladım ancak herhangi bir değişikliğe rastlamadım
birinci olarak kasma donma ve pembeleşmeyle alakali hiçbir problem yaşamadım hocamKasma donma var + kamera ile video çekerken görüntüde pembelesme oluyor dikkatli bakınca anlaşılan odak değişirken oluyor + bu cihazı kullananların forumla işi olmaz çünki geliştirmeye ihtiyacı yok herşeyi yeterli şuan. İlerde yavasladigi sisteme ayak uydurqmadigi zaman insanlar foruma gelir
En iyisini sen bilirsin i gunlerbirinci olarak kasma donma ve pembeleşmeyle alakali hiçbir problem yaşamadım hocam
ikinci olarak da forumla işinin olup olmaması mesele cihazın yeterli olması ile alakası yok
eski üst segment cihazların başlıklarına baktığınızda ne kadar canlı bir ortam olduğunu görebilirsiniz
bunun pek çok etkisi var
birincisi telegram gruplarının artması ve orada bilgilerin paylaşılması
ikincisi fiyat olarak artık dolardan dolayı cihazların fiyatı yüksek kaldığı için eskisi gibi talep olmuyor bu yüzden de kullanıcı sayısı çok az
geliştirme sadece performansın yetersiz olduğundan dolayı değil hocam
pek çok moder ve görsel özelleştirmeler de yapılabilir
rom linki çalışmıyor. hiçbir yerde bulamadım. telefon kamerası global romla çalışmıyor. sadece bu eu romda çalışıyormuş. linki nerden bulabiliriz?Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Güncelleme ve Kurulum Yöntemleri
Xiaomi.EU Xiaomi 12T Pro/Redmi K50 Ultra V13.0.7.0.SLFCNXM
•Fastboot romdur. Bootloader kilidinizin açık olması gerekir. Bilgisayarınızın telefonu görmesi gerekir. Cmd girip fastboot devices kodunu yazarak kontrol edebilirsiniz.
•Romu İndirip zipten çıkartın, telefonu ses kısma ve güç tuşu ile fastboot moduna alıp bilgisayara bağlayın. Daha sonra Windows first install batt dosyasına çift tıklayın kurulum için y enter tuşuna basın otomatik olarak tel yeniden başlayacak kurulum bitince.
Fastboot Rom İndirme Bağlantısı - 4.55 GB
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
rom linki çalışmıyor. hiçbir yerde bulamadım. telefon kamerası global romla çalışmıyor. sadece bu eu romda çalışıyormuş. linki nerden bulabiliriz?
bu mesajdaki linki kullanabilirsiniz hocamKüçük bir düzeltme yapayım
Mi 12T pro Xiaomi Eu Çin tabanlı xiaomi.eu_multi_DITING_V14.0.10.0.TLFCNXM rom İndirme bağlantısıLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Ayrıca bu rom HYBRID olduğundan recowery (yani orangeFox veya Twrp üzerindende) yüklenebilir
hocam sizce 0.10 mu yükliyim 0.9.1de kalsın mı14.0.9.1 den geçtim arkadaşlar biraz kurcaladım ancak herhangi bir değişikliğe rastlamadım