Çözüldü Xiaomi 120-90hz dinamik yenileme hızı silme (Rootsuz)

capkinman1998

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 13
Konular
2
Selam arkadaşlar hepinizin bildiği gibi 90-120hz telefonlarda dinamik yenileme hızı diye bir olay var ve fps dalgalanması yapıyor pil ve performans uygulaması yüzünden de yapıyor bunu bir çok forumda bir çok yöntem var ama geçici şimdi tamamen kalıcı ve rootsuz şekilde artık sabit yenileme hızı ile kullanacaksınız ihtiyacımız olan tek şey Brevent uygulaması adb tarzı Google Play'de mevcut indirip telefonu bağlayıp vereceğim kodları exec command kısmına girip okeyleyeceksiniz olduğunu da şu şekilde anlayacaksiniz true false yazacak successfull yazısıyla yapamayanlara yardımcı olucam kablosuz hata ayiklama ile bağlanıp ilk yazacak olduğumuz komut '""pm uninstall --user 0 """"" ikinci yazacak olduğumuz komut Google search uygulaması için oda pili tüketiyor çok işe yarayacak """""pm uninstall --user 0 """". Kopyalarken tırnak işaretleri olmayacak haberiniz olsun telefonu yeniden başlatıp yenileme hızı göster seçeneğini aktif ederek kontrol edin yapamayanlar ise ulaşabilir bana

alibeyo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Redmi 12
Konular
12
Şarj çabuk bitiyor bu yöntem ile haberiniz olsun birde cihaza göre ısınma artıyor ama telefon bambaşka oluyor performanslı çalışıyor.

capkinman1998

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 13
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şarj çabuk bitiyor bu yöntem ile haberiniz olsun birde cihaza göre ısınma artıyor ama telefon bambaşka oluyor performanslı çalışıyor.
Evet ısınma ama çok aşırı olmayacak şekilde gerçekleşir şimdi ki araştırma yaptığım konu helio g91 işlemci oyunlarda kasma yapıyor onu da çözersem eğer çok iyi olacak 🙂

alibeyo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Redmi 12
Konular
12
Evet ısınma ama çok aşırı olmayacak şekilde gerçekleşir şimdi ki araştırma yaptığım konu helio g91 işlemci oyunlarda kasma yapıyor onu da çözersem eğer çok iyi olacak 🙂
Isınma yapma nedeni arkaplandaki işlemleri kapatmaması onu yapan da pil ve performans uygulaması zaten. Kaldırmak tavsiye etmiyorum bazı cihazlarda bootlop oluyor devre dışı bırakın.

capkinman1998

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 13
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Isınma yapma nedeni arkaplandaki işlemleri kapatmaması onu yapan da pil ve performans uygulaması zaten. Kaldırmak tavsiye etmiyorum bazı cihazlarda bootlop oluyor devre dışı bırakın.
Bende şuan için bir sıkıntı yapmadı kaldırmak istemeyen de uninstall kısmını disable yapabilir ki çoğu insan zaten sisteminden bu uygulamayı siliyor bir kere bile bootlop olanı duymadım

Üst Alt