- Adım
- Mehmet Emin
- Cihazım
- Poco X3 GT
- Konular
- 53
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam siz orijinal almışsınız bir yurt dışı alacağız 13 bin liraya sizin aldığınızın yarı fiyatı yani iki o fiyata düzgün başka bir telefon yok ki bu telefonu alacak kişi Mobile oynayacak başka bir şey yapmayacak o konuda nasıl denediniz miValla bişi diyimmi sana aga . Ben 3 ay önce tr garantili 12t pro aldim . 12-256 cok pişmanım. Arayuzde istedigim akiskanlik yok ki sd 8+ gen1 olmasina ragmen ve 120hz. Kullaniyorum hep . İkincisi kamerada full hd. 60fps video cekerken durmadan takilma oluyor hem cekerken hem izlerken . Ois var ama bir samsung yada iphonedaki gibi degilde sanki eis in bi tık ustu gibi . 3. Sü ise 24.000 tl para saydim ben buna simdi ise 28.000 lerde . Cok pismanim . Xiaomide orta-üst seviye al asla üst seviyeye cikma hic bir fark yok hatta beklentinin altinda performans aliyorsun ve uzuluyorsun . Ben bugun allah nasip ederse gidicem 12t promu verip poco x5 pro alip yoluma devam edicem . İnanki x5 proya baktim bundan daha akiskan gecisler rahat ve stabilizasyon cok daha iyi .
Hatta ettim ben bunu almakla . İslemciye guvendim yazilima guvendim aldim ama bak sorun husran .
İyi dusün derim .