Xiaomi, 12 Saat İçinde 335 Milyon Dolarlık Akıllı Telefon Sattı

[img=705x290]http://cdn.webtekno.com/article/6536/preview/xiaomi-12-saatte-2-milyon-telefon-satti-705x290.jpg[/img]

, dün Hindistan’ta başlatığı etkinlik çapında toplam 2 milyon akıllı saattı. Bu rakama sadece 12 saat içinde ulaşan şirket, kendi rekorunu kırdı.


Çinli firma 12 saatlik fan festivali doğrultusunda, Aysa’da dün 2.12 milyon akıllı telefon satarak 335 milyon dolarlık bir kazanç elde etti. Şirket yapmış olduğu bu etkinlikte 5. yıl dönemlerinin anısına ayrıca 38,000 Mi TV ve 770,000 akıllı ürünün daha satışını gerçekleştirdi

Bu etkinlik geçen yıl yapılan etkinlik rekorunu kırarak, 'Hızlı Ürün Satışı Etkinliği' adını aldı. 

[img=705x705]http://cdn.webtekno.com/custom/images/1(24).png[/img] 

Şirket, bu satış rakamlarına neden olarak hayran gücünü gösterdi. Ayrıca Hindistan, Malezya ve Endonezya’da ilk defa satış yapan şirket, internet üzerinden yaptıkları şatışlarla e-ticaretin ne kadar önemli olduğunu hem göstermiş hem de öğrenmiş oldu.


Yapılan satışların, bu zamana kadar eşi benzeri görülmeyen bir hızlı satış politikasına bağlayan Wall Street Journal, Xiaomi’nin düzenli olarak parti organizasyonları yaparak yüzlerce kullanıcısına hizmet verdiğini de belirtti. Sosyal bir topluluk yaratan Xiaomi, geçtiğimiz çarşamba günü olduğu gibi yine büyük satışlar yapacağı etkinlikler düzenlemeye devam edecek.

kaynak:
 
Üst Alt