Çözüldü Xiaomi 12 durduk yere brick

Gokgoktug

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Göktuğ
Cihazım
Xiaomi 12
Meslek
Öğrenci
Konular
1
Telefon yd global model 12gb ram 256gb depolama, 2 aydır hyperos 2 rom kurulu ve bootloader kilitli şekilde sorunsuz kullanıyordum bugün durduk yere ana ekranda dondu, birkaç dakika sonra kendi kendine yeniden başlattı ve bootloop'a girdi recovery açılmıyor fastboot açılıyor fastboot'da cihaz adı vesaire okunabiliyor

Cihaz gördüğüm kadarıyla sorunsuzdu nfc vesaire çalışıyordu gördüğüm kadarıyla oksitlenme vesaire yok tek sorunu bataryası bayağı eskimişti ama cihaz aşırı temiz bir cihazdı
cihazı satan arkadaş da cihazı bu durumdayken eskiden çalıştığı bir telefoncudan almış bootloader açıp rom atıp imei atıp bir süre sorunsuz şekilde kullanıp bana sattı

Yardım edebilecek birisi, fikri veya benzer bir deneyimi olan birisi varsa lütfen ulaşsın

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Donanımsal arıza gibi duruyor ama yine de fastboot rom yüklemeyi deneyebilirsiniz.

Gokgoktug

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Göktuğ
Cihazım
Xiaomi 12
Meslek
Öğrenci
Konular
1
Donanımsal arıza gibi duruyor ama yine de fastboot rom yüklemeyi deneyebilirsiniz.
cevap için teşekkürler, bootloader kilitli olduğu için fastboot ile rom yüklemeyi deneyemedim, sadece fastboot getvar ile bakabildiklerime baktım

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Pardon ben kilit açık okudum. Kilit kapalı zaten yazılım bozulmaz. Recovery ekranına alıp sıfırlamayı deneyin aynı şeydir.

Gokgoktug

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Göktuğ
Cihazım
Xiaomi 12
Meslek
Öğrenci
Konular
1
Pardon ben kilit açık okudum. Kilit kapalı zaten yazılım bozulmaz. Recovery ekranına alıp sıfırlamayı deneyin aynı şeydir.
hocam recovery de girmiyor sadece fastboot giriyor recovery girmek için ses açmaya basılı tuttuğumda da aynı şekilde bootloop'a devam ediyor mi ekranını hiç geçmiyor

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
hocam recovery de girmiyor sadece fastboot giriyor recovery girmek için ses açmaya basılı tuttuğumda da aynı şekilde bootloop'a devam ediyor
O zaman tuşlara baktırın. Çalışıyor gibi gelir size ama kısa devredir. iyi forumlar.

baran4524

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
anda
Cihazım
s7
Konular
78
Telefon yd global model 12gb ram 256gb depolama, 2 aydır hyperos 2 rom kurulu ve bootloader kilitli şekilde sorunsuz kullanıyordum bugün durduk yere ana ekranda dondu, birkaç dakika sonra kendi kendine yeniden başlattı ve bootloop'a girdi recovery açılmıyor fastboot açılıyor fastboot'da cihaz adı vesaire okunabiliyor

Cihaz gördüğüm kadarıyla sorunsuzdu nfc vesaire çalışıyordu gördüğüm kadarıyla oksitlenme vesaire yok tek sorunu bataryası bayağı eskimişti ama cihaz aşırı temiz bir cihazdı
cihazı satan arkadaş da cihazı bu durumdayken eskiden çalıştığı bir telefoncudan almış bootloader açıp rom atıp imei atıp bir süre sorunsuz şekilde kullanıp bana sattı

Yardım edebilecek birisi, fikri veya benzer bir deneyimi olan birisi varsa lütfen ulaşsın
hocam cıhazda direnc ıslemı varmıydı ımeı atma yanı

Gokgoktug

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Göktuğ
Cihazım
Xiaomi 12
Meslek
Öğrenci
Konular
1
Bazen dirençli cihazlarda böyle olabiliyor direnci yaptırdığımız yere kontrol ettirin bence
teşekkür ederim ama direnci ben yaptırmadım arkadaş da nerede yapıldı bilmiyor telefon bir şikayetle telefoncuya gelmiş benim satın aldığım arkadaş alana kadar bir daha telefoncudan çıkmamış, tavsiye edeceğin mümkünse kargolu da çalışan bir yer varsa mutlu olurum

Üst Alt