Yardım Xiaomi 11T YouTube yüklenmeme sorunu

WAHAN

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 11T
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI global 13.0.1
Telefon Modeli
Xiaomi 11T
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba ben uzun bir süre Redmi 5 plus kullandım.Yakın zamanda Xiaomi 11T aldım. Telefonda YouTubeta videoları açmama , yavaş açma ,ileriye sarınca uzun süre donma gibi problemler yaşadım. Redmi 5 plus ile karşılaştırınca eski cihazımda bu tarz şeylerin olmadığını gördüm. Eski cihazımda videolar çok hızlı bir biçimde yükleniyor. En ufak donma tekrar yükleme gibi bir hata almıyorum.

rotindaaa21

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi Not 11Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Merhaba ben uzun bir süre Redmi 5 plus kullandım.Yakın zamanda Xiaomi 11T aldım. Telefonda YouTubeta videoları açmama , yavaş açma ,ileriye sarınca uzun süre donma gibi problemler yaşadım. Redmi 5 plus ile karşılaştırınca eski cihazımda bu tarz şeylerin olmadığını gördüm. Eski cihazımda videolar çok hızlı bir biçimde yükleniyor. En ufak donma tekrar yükleme gibi bir hata almıyorum.
Uygulamayı güncelleyin verilerini temizleyin birde öyle deneyin olmasa YouTube vanced kullanmanızı tavsiye ederim çok daha iyi

Oyla:

WAHAN

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 11T
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uygulamayı güncelleyin verilerini temizleyin birde öyle deneyin olmasa YouTube vanced kullanmanızı tavsiye ederim çok daha iyi
Uygulamanın güncel versiyonu yüklü , verileri temizledim , sildim tekrar yükledim , eski versiyonunu kurup denedim maalesef bir çözüm bulamadım. Chrome üzerinden girdiğimde çok düzgün çalışıyor.

Oyla:

rotindaaa21

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi Not 11Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Telefonu sıfırlamak mantıklı geliyor fakat dediğim gibi youtube vanced indirip kurun yada youtubeye alternatif olan 2ci bir youtube kurup kullanın

Oyla:
Üst Alt