- Adım
- Ahmet Veli
- Cihazım
- iphone 6
- Konular
- 3
Selamlar avharput, boot kilidiniz açık mı, cihaz garantili mi değil mi daha detaylı yazsanız aslında cevap verecek olanlar için de kolaylık olurdu sizin için de Eğer boot kilidiniz açıksa, fastboot üzerinden rom değişmenizi öneririm, Global romlar, özellikle de MIUI 13' se henüz tam stabil değil, o yüzden bu etken olabilir. Kilit kapalıysa eğer seçenekleriniz azalır. Geliştirici seçeneklerinden arka plan uygulamalarını sınırlayabilirsiniz. Sorun sanırım derin uykuya geçmediğinden kaynaklanıyor.note 10s telefonumu arkadaşım istedi ona verdim 11T alayım dedim ama şarj konusunda problem yaşıyorum
3 buçuk saat ekran süresi alıyorum miui 13 global rom var.
yardımcı olacak varsa fikir ve önerilere açığım
5G minote 10s telefonumu arkadaşım istedi ona verdim 11T alayım dedim ama şarj konusunda problem yaşıyorum
3 buçuk saat ekran süresi alıyorum miui 13 global rom var.
yardımcı olacak varsa fikir ve önerilere açığım
Selamlar cihaz garantisiz bl kilitliydi bugün saat 10 itibariyla bl kilidimi açtım ve endonezya rom (12.5.3) yükledimSelamlar avharput, boot kilidiniz açık mı, cihaz garantili mi değil mi daha detaylı yazsanız aslında cevap verecek olanlar için de kolaylık olurdu sizin için de Eğer boot kilidiniz açıksa, fastboot üzerinden rom değişmenizi öneririm, Global romlar, özellikle de MIUI 13' se henüz tam stabil değil, o yüzden bu etken olabilir. Kilit kapalıysa eğer seçenekleriniz azalır. Geliştirici seçeneklerinden arka plan uygulamalarını sınırlayabilirsiniz. Sorun sanırım derin uykuya geçmediğinden kaynaklanıyor.
Bl kilidi ve Endonezya Rom için hangi yönergeleri izlediniz. Ben yeni aldım. Avrupa rom yüklü daha önce Endonezya rom kullandığım için geçmek istiyorumSelamlar cihaz garantisiz bl kilitliydi bugün saat 10 itibariyla bl kilidimi açtım ve endonezya rom (12.5.3) yükledim
120hz ekranı da açtım deneme yapıyorum size de bilgilendirme yaparım ama ilk izlenimim güzel gibi şarj konusunda
güncelleme var ama 13 e henüz geçiş yapmayacağım
Şu an ne durumdadir cihazınız. Daha iyi ekran süresi alıyormusunuz. Bende yeni aldım cihazı MIUI 13.06 yüklü. Ekran süresi en fazla 4 saat oluyor. Bende her yerde çözümünü arıyorumSelamlar cihaz garantisiz bl kilitliydi bugün saat 10 itibariyla bl kilidimi açtım ve endonezya rom (12.5.3) yükledim
120hz ekranı da açtım deneme yapıyorum size de bilgilendirme yaparım ama ilk izlenimim güzel gibi şarj konusunda
güncelleme var ama 13 e henüz geçiş yapmayacağım