- Adım
- özgür
- Cihazım
- redmi note 8
- Konular
- 39
Arkadaslar pc yokda bu romu direk ota üzerinden guncelleyebilirmiyim bide cihazim direnc imeili sknti çıkarmı
diline sağlık hocam doğruymuş şuan kurdum twrpyıHocam fastboot boot recoveryismi.img şeklinde deneyin twrp'ye atacaktır oradan current twrp yapıp kalıcı olmasını sağlayın.
Fastboot flash recovery recoveryosmi.img şeklinde yapınca hata veriyor mi11t pro da.
current twrp kısmı nedır hocam musaıt ısen acıklar mısın o kısmı yapamadımHocam fastboot boot recoveryismi.img şeklinde deneyin twrp'ye atacaktır oradan current twrp yapıp kalıcı olmasını sağlayın.
Fastboot flash recovery recoveryosmi.img şeklinde yapınca hata veriyor mi11t pro da.
Hocam advanced menüsünden flash current twrp yazan yeri yükler gibi yapın öyle kalıcı oluyor.diline sağlık hocam doğruymuş şuan kurdum twrpyı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
current twrp kısmı nedır hocam musaıt ısen acıklar mısın o kısmı yapamadım
Hocam dirençli cihazda bu model için fastboot,twrp ve otodan güncelleme rom yükleme işleminde sıkıntı olmuyor. Yalnız hyperos güncellemeleri kilidi açık cihazlarda olmuyor fastboot'tan yüklemek gerekiyor deniyor. Bilgisi olan arkadaşlar yazacaktır.Arkadaslar pc yokda bu romu direk ota üzerinden guncelleyebilirmiyim bide cihazim direnc imeili sknti çıkarmı
Merhaba hocam bende böyle bir sorun meydana geldi 190 GB boş yer var fakat bu mesaj geliyor sürekli.1.0.2.0 versiyonu ile konu güncellenmiştir.
Ben herhangi bir sorun yaşamadım. Temiz kurulum yapıp kullanmayı deneyin. Hatta cloud'da yedekleme yaptıysanız onun bile geri yüklenmesi sorun yapabiliyor. O şekilde bir yükleme yaptığımda aşırı şarj tüketimi oluştu o sebeple sıfırdan hiçbir veri geri yüklemeden kullanıyorum ve şu an hiçbir problem yok.Merhaba hocam bende böyle bir sorun meydana geldi 190 GB boş yer var fakat bu mesaj geliyor sürekli.
Sistem uygulamalarını güncellemeye çalışıyorum güncellemiyor.
Hocam o hatayı düzelttim yeniliklere bakarken neden bu çıktı.Ben herhangi bir sorun yaşamadım. Temiz kurulum yapıp kullanmayı deneyin. Hatta cloud'da yedekleme yaptıysanız onun bile geri yüklenmesi sorun yapabiliyor. O şekilde bir yükleme yaptığımda aşırı şarj tüketimi oluştu o sebeple sıfırdan hiçbir veri geri yüklemeden kullanıyorum ve şu an hiçbir problem yok.
Valla hocam bu bende de aynı ve henüz çözebilmiş değilim. Çok da umursamıyorum açıkçası.Hocam o hatayı düzelttim yeniliklere bakarken neden bu çıktı.