Rom Xiaomi 11T HyperOS Rom Önerisi

Security Developer

ᴍɪᴜɪ ᴍᴇᴍᴏʀʏ
Yönetici
Destek Ekibi
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Đ₳Ɽ₭ ₩ØⱤⱠĐ
Cihazım
Xiaomi, Huawei
Meslek
Whatever
Konular
25
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Merhaba sayın değerli forum üyeleri ve Mİ11T kullanıcı ailesi bu konu da kısa zaman önce almış kullanmış ve tüm romları deneyimleme şansım olmuştur.

Öncelikle EEA kurulu olarak almış olduğum cihaz da EEA rom kullanımı sırasın da cihazın aşırı ısındığını ve ram tüketimi sağladığını farketim.
Global roma geçiş sağladım fakat globalde de fazla kalmadım Endonezya sürümüne geçtim arayüz kullanımın da güzeldi sarj en iyi giden diyebilirim.

Fakat arayüzde bulunan sol ekran da ki google arama yani google bar dan kurtulmak istedim, taiwan denedim yine yoktu ki harici olarak cihaz şarj da ısınma yapmaya başladı bir müdet kullanım ve deneyimlemem oldu sırf google arama mesajlaşma uygulamasını kullanmamak adına fakat dediğim gibi google bar beni rahatsız etmişti Endonezya harici romlar da cihaz kaynaklı da olabilir diye düşünüyorum ya ısınma ya takılma olayı vardı.

En son olarak Rusya romunu yükleme kararı aldım, romun içerisin de google arama mesajlaşma uygulaması ile gelmesi beni açıkçası şaşırtı fakat google bardan kurtulmuştum harici olarak stabil açısından batarya ve ısınma sorunlarını bu rom da görmedim açıkcası şimdilik beğendim ve değiştireceğimi de düşünmüyorum.

İsterdim ki bu cihaz da china rom ve twrp gibi desteklerin olması fakat bu cihaz xiaomi şirketinin sadece global piyasa için ürettiğini her birimiz biliyoruz.
Geliştiricilerin pek ilgilenmediği model oldu açıkcası işlemci den dolayı.

Dediğim gibi elimden geldiğince deneyimlerimi aktarmaya çalıştım Rusya romunu tercih ve tavsiye ediyorum.
Stabil olması, bugsuz çalışması, google bar olmaması, çok fazla ram tüketmemesi ve uygulamalara ayırmaması bunun başlıca sebepleridir.

Fastboot Rom :

M.Arslan03

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mesut
Cihazım
Gm9pro
Konular
0
Peki oyun için hangi romu önerirsin.

gkhnn03

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Xiaomi 11T
Meslek
Bilişim
Konular
2
1.0.5 versiyonunu da denediniz mi hocam 1.0.3 versiyonunu mu yoksa güncelini mi kursam diye aklıma takıldı ?

Üst Alt