- Adım
- w
- Cihazım
- w
- Konular
- 29
Arka kameranın üzerinde yazarKamera uygulamasinda 108mp görünüyor başka bakabilecegim bir yer var mi
Arka kameranın üzerinde yazarKamera uygulamasinda 108mp görünüyor başka bakabilecegim bir yer var mi
Ordada 108 no içinde 108 MP yaziyor hocam geri verme imkanım var sizce degsim yapmalıyım yoksa nadir cihazlardan olduğu için kullanmalıyım. Rom değiştiremiyorum diyede canım sıkılıyor sonunda bu yi görüyorumArka kameranın üzerinde yazar
Bence donanımsal bir sorun yoksa kullanmaya devam edin.zaten aynı cihazmis yazilimlar uyumlu olduğu için agate amber farkı olmuyormuş. Hatta burda konuşmasak belki hiç öğrenemeyecektinizOrdada 108 no içinde 108 MP yaziyor hocam geri verme imkanım var sizce degsim yapmalıyım yoksa nadir cihazlardan olduğu için kullanmalıyım. Rom değiştiremiyorum diyede canım sıkılıyor sonunda bu yi görüyorum
Yani hocam agate romu kullanılıyor bu romda daBence donanımsal bir sorun yoksa kullanmaya devam edin.zaten aynı cihazmis yazilimlar uyumlu olduğu için agate amber farkı olmuyormuş. Hatta burda konuşmasak belki hiç öğrenemeyecektiniz
Tabi burada güzel bilgilere sahip.olduk hemde cokYani hocam agate romu kullanılıyor bu romda da
DogrudurYani hocam agate romu kullanılıyor bu romda da
Tabi burada güzel bilgilere sahip.olduk hemde cokYani hocam agate romu kullanılıyor bu romda da
Bendeki aynı rom du bl kilit açıp agate Endonezya romu attımMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Peki hocam BT açıp rom flaslarken bu kod üzerinden mi rom flaslamaliyik yoksa ageta olur da olur mu
Yurt dışı cihazmiydi imei silindimi mi flash ile endenezyo yükleyinceBendeki aynı rom du bl kilit açıp agate Endonezya romu attım
Atilan İmei silindimi rom yükleyince?Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yok cihazı sıfır aldım yurt dışı ve global urun